Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Palatal Culturii
  Iasi

  Palatul Culturii,

  Iasi

   

  Istoria și identitatea unei comunităţi, scoase la lumină Odată cu venirea serii și aprinderea luminilor, orașul dobândește o nouă identitate. În ultimii douăzeci de ani, iluminatul architectural și-a depășit rolul de a oferi doar vizibilitate și siguranţă, devenind o componentă esenţială în planul de dezvoltare a unui oraș și o metodă excelentă de a dezvălui lumii întregi istoria și identitatea unei comunităţi.  Iluminatul

  Palatul Culturii

  Palatul Culturii
  din Iași

  este un adevărat edificiu cultural, dominând oraşul şi cerul odată cu aprinderea luminilor."

  – Viorica Frunză Project Manager Palatul Culturii
  Palatul Culturii, Iasi

  Provocarea clientului

   

  O atmosferă unică poate fi creată prin lumină și artă, transformând o locaţie într-o adevărată experienţă senzorială. Soluţiile de iluminat cu LED de la Philips Lighting au pus într-o lumină nouă conceptul architectural al Palatului Culturii din Iași – acela de a domina cerul întregului oraș odată cu venirea serii și aprinderea luminilor.

   

  Conștienţi de rolul esenţial pe care lumina îl joacă în comunicarea unei identităţi urbane, specialiștii Philips Lighting au ales să utilizeze în acest proiect soluţii de iluminat profesionale de înaltă performanţă, în principal în formă liniară pentru a completa geometria arhitecturii spaţiului, transformând suprafeţele în cortine luminoase şi lumina în obiecte.

   

  Astfel, pentru iluminatul vertical al suprafeţelor au fost instalate corpuri din gama LEDline2- ideale pentru accentuarea detaliilor arhitecturale, prin lumini și culori dinamice și efecte decorative de cortină luminoasă – oferind pe lângă economiile de energie semnificative specifice tehnologiei LED, un impact vizual deosebit și o experienţă ce îţi taie respiraţia.

  Palatul Culturii

  Iluminatul potrivit

   

  Pentru a respecta limitările de buget, clientul și arhitectul au considerat ca prioritară o soluţie care să asigure un raport calitate - preţ cât mai atractiv. Astfel, soluţia de iluminat cu LED aleasă, Vaya Flood, s-a dovedit a fi una optimă din perspectiva bugetului disponibil, dar și al beneficiilor aduse: bucurându-se de o flexibilitate extinsă, sistemul stă la baza unor efecte de lumină dinamice și impresionante, care aduc palatului un suflu nou, inedit.

   

  Estompând anumite unghiuri mai puţin relevante, noaptea, sistemul de iluminat accentuează frumuseţea palatului pentru ca rezultatul final să fie unul cu adevărat impresionant, apreciat la scară largă: un palat magnific, un simbol istoric și cultural, proiectat prin lumină pentru a domina întregul oraș.

  • Vaya Linear LP
   Vaya Linear LP
   Philips Vaya Linear LP White & Mono este o instalaţie de iluminat cu LED, fiabilă şi economică, concepută pentru efecte de lumină statică albă sau monocoloră. Oferind o varietate d...
  • DecoScene LED BBP623
   DecoScene LED BBP623
   Pentru iluminatul ambiental al unui obiectiv arhitectonic sau pentru accentuarea prin efecte de lumină, în accepţiunea celor mai mulţi designeri aparatul de iluminat ideal ar trebu...

  Cazuri similare