Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Cetatea Deva 

  Hunedoara

  Cetatea Deva

   

  Iluminatul arhitectural poate oferi orașului o frumuseţe unică în timpul nopţii, corespunzătoare cu imaginea acestuia din timpul zilei. Iluminatul monumentelor culturale și de patrimoniu reprezintă o modalitate de proiectare a istoriei și a mesajului, a moștenirii și a identităţii culturale, într-o manieră inovatoare, care ajută la conservarea identităţii. Asta s-a întâmplat și cu Cetatea Devei. De-a lungul secolelor, Dealul Cetăţii și Cetatea Medievală nu au reprezentat doar repere în descrierea evenimentelor istorice ale Transilvaniei. Acestea au adus în prim-plan elemente definitorii și dominante în procesul de construire a imaginii orașului Deva ca reședinţă a judeţului Hunedoara.

  Cetatea Deva - Hunedoara

  Soluţiile inteligente
  Philips Lighting

  au reușit să redea frumuseţea edificiului într-o manieră modernă, dar sustenabilă și responsabilă. Suntem recunoscători pentru entuziasmul și aprecierea localnicilor și turiștilor care s-au bucurat de rezultatul restaurării edificiului.”

   

  - Elena Stelczner, Responsabil Proiect Cetatea Deva

  Cetatea Deva

  Provocarea clientului

   

  Încă de la inaugurarea din aprilie 2016, numărul turiștilor a crescut în mod constant (de la 17,754 în iunie 2015, la 24,940 în iunie 2016), conform datelor primite din partea Primăriei Deva. 

   

  Sistemul de iluminat al fortăreţei orașului Deva completează și evidenţiază adevărata valoare a monumentului. Împărţit în două categorii distincte, dar care se îmbină perfect, acesta reușește să unească sistemul de iluminat rutier și pietonal cu sistemul de iluminat arhitectural, care are menirea de a înfrumuseţa spaţiul vizat. 

   

  Sistemul de iluminat este creat pentru a se integra perfect în contextul arhitectural oferit de citadelă. Acesta oferă nenumărate posibilităţi de control și programare, pentru a adapta imaginea fortăreţei la evenimente-cheie din timpul anului, în timpul festivalurilor sau concertelor, contrastând cu funcţionalitatea iniţială a clădirii. Toate aceste scenarii sunt programate în baza dezbaterilor dintre specialiști în materie de cultură și design, locuitori ai orașelor și turiști. Scenariile iau în considerare punctele de atracţie ale clădirii, având în vedere vizitele târzii ale turiștilor, oferind un spectacol impresionant, cât și un reper excelent pentru cei care trec prin Deva pe autostrada A1.

   

  Scenariile de iluminat conturează perfect identitatea orașului, având un grad ridicat de adaptabilitate la nevoile și dorinţele cetăţenilor, specialiștilor și municipalităţii. Astfel, cetăţenii contribuie în mod activ la îmbunătăţirea calităţii vieţii și la creșterea semnificativă a numărului de turiști.

  Provocarea clientului

  Iluminatul potrivit  

   

  Sistemul de iluminat al Cetăţii Deva este un element integral care completează și consolidează valoarea culturală a clădirii. Edificiul este situat în spaţiul Natura 2000, astfel încât sistemul de iluminare bazat pe LED-uri reprezintă o declaraţie în plus pentru respectarea și conservarea mediului. Mecanismul de iluminare este proiectat să se potrivească perfect cu funcţiile complexe ale cetăţii, rezultatul obţinut fiind un iluminat utilitar cu caracter estetic, arhitectural. Va ajuta, prin posibilităţile nelimitate de control, la adaptarea clădirii la toate evenimentele programate pe parcursul întregului an, fie că vorbim despre nopţi în care orașul trebuie să impresioneze prin prestanţa sa, sărbători naţionale sau concertele care se află în contrast cu scopul iniţial al edificiului. Toate aceste planuri vor fi făcute pe baza dezbaterilor între specialiști în domeniul culturii, locuitori ai orașului și turiști, pentru a satisface nevoile și dorinţele acestora. De asemenea, scenariile de iluminat vor ajuta la crearea unei identităţi generale a orașului, fiind strâns legate de sistemul de iluminat public, pieţele și zonele pietonale ale orașului. Scenariile reprezintă o parte integrată în sistemul de control care va gestiona întregul oraș, ajutând la îmbunătăţirea vieţii locuitorilor, creșterea numărului de turiști și, implicit, îmbunătăţirea nivelului de trai.

  • iPlayer3
   iPlayer3
   iPlayer 3 este un controler de iluminat DMX care poate memora şi prezenta jocuri de lumini personalizate sau pre-programate Produsul iPlayer poate controla până la două sisteme com...

  Cazuri similare