Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Corpuri de iluminat pentru cabinele de probă:

  inspiraţie pentru cumpărători fericiţi

  House of Fraser, Londra, Marea Britanie  

   

  Aflaţi cum conferă lumina clienţilor încrederea de a cumpăra.

  Tim Hyde, Director de magazin la House of Fraser din Oxford Street, discută despre soluţiile de iluminat de la Philips instalate în magazin.

  Noua instalaţie
  de iluminat

  ne oferă oportunitatea de a interacţiona în manieră mai eficientă cu clienţii, acest lucru însemnând că vom convinge mai mulţi clienţi să cumpere produsele de care sunt interesaţi”.
  Femeie selectând scena de iluminat pentru petrecere în cabina de probă - Philips

  Provocarea de la client

   

  Magazinul de lux House of Fraser dorea ceva nou care să îi distingă de concurenţă şi, dată fiind creşterea vânzărilor online, trebuia să ofere clienţilor un motiv absolut pentru a veni să probeze hainele în magazin.

  O femeie privindu-se în oglinda iluminată cu soluţii de iluminat pentru magazine de la Philips

  Iluminatul potrivit

   

  În jurul oglinzii, corpurile de iluminat încastrate, orientate în jos, cu descărcare în halogenuri metalice au fost înlocuite cu corpuri de iluminat cu LED pătrate, suspendate iar lămpile de perete au fost mutate şi dotate cu lămpi MASTER LED. De asemenea, am înlocuit corpurile de iluminat orientate în jos CDM cu soluţii StyliD compacte LED. Datorită ambianţei mai echilibrate şi mai flatante, cabinele de probă au acum şarm din plin, fără efecte de orbire.

   

  House of Fraser stabileşte tendinţele pentru magazinele stradale, cu o cabină de probă deosebită, unde hainele sunt puse în cea mai bună lumină. Ambianţa flatantă şi iluminatul de scenă ajută reprezentanţa să fie mult peste concurenţă.

  Luminous textile

  Pereţi care strălucesc cu culoare şi lumină

  Vizualizare produs

  Cazuri similare