Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  EFdeN Signature

  Bucuresti, Romania

  Proiectul de iluminat
  EFdeN Signature


  Iluminatul în casa EFdeN se bazează pe două principii fundamentale: flexibilitatea și eficienţa energetică. Îmbinând design-ul inovator al corpurilor de iluminat din gamele Modular Lighting Instruments şi Luceplan cu flexibilitatea sistemului inteligent Philips Hue, echipa de proiect a reușit să creeze o soluţie inteligentă, flexibilă și ușor de controlat.
  Toate echipamentele au fost integrate în sistemul de control profesional Philips Dynalite, pentru a asigura gestionarea individuală a fiecărui corp de iluminat, prin intermediul aplicaţiei Philips Dynalite, care acţionează ca punct central de control. Sistemul de iluminat poate fi controlat și prin tastatura Philips Antumbra, bazată pe un ecran LCD și taste configurabile care prezintă o varietate de informaţii și funcţionalităţi ale sistemului de iluminat. În plus, în zonele în care există o cantitate considerabilă de lumină naturală, prin utilizarea senzorilor inteligenţi, duali, de mișcare și de lumină, am reuşit sa reglăm intensitatea corpurilor de ilum nat pentru a obţine economii semnificative de energie și un flux luminos omogen.

  Provocarea clientului

   

  Utilizarea surselor alternative de energie, a tehnologiilor integrate de tip smart home și a soluţiilor inovatoare de iluminat reprezintă o necesitate pentru a construi casa viitorului. EFdeN Signature a fost construită pentru a reprezenta România la cea mai importantă competiţie de case solare din lume – Solar Decathlon Middle East 2018. Proiectată ca să se integreze atât în climatul din Dubai cât și în cel din România, casa are un design interior modular și flexibil, pentru a se adapta în funcţie de nevoile oamenilor, indiferent de mediu. Pentru casa EFdeN Signature s-a implementat unul dintre cele mai performante echipamente de iluminat în ceea ce privește calitatea luminii, redarea culorilor și confortul ocupanţilor.

  Provocarea clientului

  EFdeN Signature

  Cazuri similare