Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Un aspect plin de prospeţime

  pentru o piaţă alimentară

  Food Lover’s Market,
  Durban, Africa de Sud


  Aflaţi cum noile soluţii de iluminat pentru magazine alimentare creşte veniturile la Food Lover's Market.
  Food Lover's Market Philips CDM Fresh

  Lampa nu se dezice - 
  este o lampă magică,

  creând atmosferă din momentul în care clienţii pun piciorul în magazin. Este sufletul noului nostru concept de iluminat şi intenţionăm să o folosim în toate magazinele noastre din Kwa-Zulu Natal, deoarece ne ajută cu siguranţă să creştem vânzările în magazinele renovate”.
   

  - Jose Luizinho, director, Food Lover’s Market din Kwa-Zulu Natal

  Food Lover's Market Philips CDM Fresh

  Provocarea de la client

   

  Food Lover's Market este un lanţ de magazine alimentare cu simţ estetic. Cu o abordare de „hală de gastronomie concepută special pentru cunoscători”, este liderul pe piaţa magazinelor de produse proaspete din Africa de Sud. Pentru a stimula vânzările, directorii au dorit să îmbunătățească ambianţa din magazin cu ajutorul luminii.

  Food Lover's Market Philips CDM Fresh

  Iluminatul potrivit 


  Fiind un concept de cantină modernă cu o ofertă gastronomică pentru gurmanzi, prioritatea numărul unu a magazinului este să ofere produse de înaltă calitate clienţilor. Este de la sine înţeles că este esenţial ca produsele din magazin trebuie să aibă un aspect proaspăt şi apetisant iar clienţii trebuie să beneficieze de o experienţă de cumpărare de primă clasă. Astfel, sucursala din Durban a dorit să modernizeze luminile cu o soluţie care să îi ameţească şi să îi delecteze pe cumpărători. Şi, dat fiind costul ascendent al energiei din Africa de Sud, se urmărea şi economisirea electricităţii.


  Cu ajutorul instalatorilor Radiant Lighting în cooperare cu VK Lite, magazinul a fost dotat cu corpuri de iluminat inovatoare. Noul concept de iluminat s-a bazat pe MASTERColour CDM Fresh 70 W. Această lampă inovatoare emite o lumină albă scânteietoare şi tonifiantă, conferind un aspect irezistibil produselor proaspete precum roşiile, ardeii şi merele.


  Noul concept de iluminat a dus experienţa din interiorul magazinului pe un plan nou. Fructele şi legumele au un aspect cât se poate de proaspăt, cu culori vibrante care îi îmbie pe cumpărători să arunce o privire mai atentă. Până şi ambalajele colorate arată mai bine sub noua lumină iar rezultatele vorbesc de la sine. După instalare, vânzările magazinului au crescut – o altă mare victorie pentru iluminatul inovator.

   

  În comparaţie cu lampa noastră Mini White SON, CDM Fresh este cu 60% mai eficientă energetic şi are o durată de viaţă cu 50% mai mare. Datorită noului sistem, Food Lover's Market va economisi energie în proporţie de 30-50%.

  • MASTERColour CDM-T Fresh
   MASTERColour CDM-T Fresh
   Lampă ceramică cu descărcare în halogenuri metalice, cu un singur cap de ardere, foarte eficientă, cu proprietăţi speciale de amplificare a culorilor

  Lumină absolut delicioasă

  Echipa

  Food Lover's Market

  Client

  Cazuri similare