Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Primă impresie

  impecabilă

  Universitatea ISS,
  Søborg, Danemarca


  Aflaţi cum a reuşit ISS să aibă un impact imediat cu panourile textile luminoase în sala universităţii sale.
  Soluţie de iluminat spectaculoasă la noul sediu central ISS din Danemarca

  Panourile textile luminoase de la
  Universitatea ISS

  definesc sala în care sunt instalate, fără să deranjeze”.

   

  - Daniel V Hayden, Partener şi arhitect MAA

  ISS creează o atmosferă primitoare pentru clienţi, cu sistemele de iluminat pentru birouri de la Philips
  Imagine din interiorul universităţii de la ISS, Danemarca, iluminate cu sisteme de iluminat pentru birouri de la Philips

  Provocarea de la client

   

  ISS construia un spaţiu de lucru unicat. Când compania de management al facilităţilor globale a renovat sediul central, s-a urmărit obţinerea unui impact imediat asupra vizitatorilor şi clienţilor. Înlocuirea ecranelor video, ignorate de cele mai multe ori, cu panouri luminoase a fost o idee strălucită.

  Iluminatul potrivit 


  Crearea impresiei potrivite era primordială pentru ISS. Dorea să arate mai ales care sunt principiile de bază ale companiei în sala sa de „universitate” care este folosită ca spaţiu de învăţare şi şedinţe. Totuşi, feedbackul primit de la oamenii care au vizitat biroul a arătat că structura video existentă era în mare parte ignorată. În căutarea unei soluţii moderne, ISS a discutat posibilităţile privind iluminatul biroului cu Philips.

   

  Soluţia găsită au fost pătratele textile luminoase. Proprietăţile lor unice de a-şi schimba culoarea le permiteau să umple pereţii sălii universităţii cu efecte vizuale stimulante. În baza unor scenarii de lumină pre-programate, pereţii pot afişa acum siluetele angajaţilor implicaţi în serviciile furnizate de ISS. Animaţiile de lumină, pe lângă faptul că sunt amuzante, creează o atmosferă unică şi le reamintesc clienţilor de ofertele companiei.

   

  Pentru a accentua şi mai mult ambianţa din universitate, au fost instalate corpuri de iluminat lineare iColor Cove QLX, benzi de lumină şi corpuri de iluminat orientate în jos Fugato RGB. Instalaţiile cu posibilitate de schimbare a culorii pot fi comutate instant, creând ambianţa perfectă pentru învăţare şi conversaţie. Cu lumina difuză şi delicată emisă de panouri şi lumina de înaltă calitate care umple sala, Universitatea ISS face acum o primă impresie impecabilă.


  „Fiind noi înşine furnizori de servicii de primă clasă, recunoaştem serviciile de calitate atunci când beneficiem de ele iar Philips a fost categoric la înălţime”

  - Casper Isager Hansen, Director PMO la ISS

  Panou textil luminos de la Philips cu Kvadrat Soft Cells

  Panou textil luminos de la Philips cu Kvadrat Soft Cells

  Lumina care
  vorbeşte de la sine

  Echipa

  Universitatea ISS

  Client

  DISSING+WEITLING architecture

  Arhitecţi

  Cazuri similare