Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Susţinere pentru succes
  la universitate

  Căminele studenţeşti UNITE

  Leicester, Marea Britanie

   

  Descoperiţi cum îmbunătăţeşte lumina viaţa studenţilor la UNITE

  Spălătorie Unite ocupată de persoane care îşi spală rufele

  Nivelurile de lumină
  îmbunătăţite

  creează un mediu mai bun pentru studenţi, acest lucru fiind important pentru noi deoarece le putem oferi susţinerea de care au nevoie pentru succesul studiilor universitare”.

  -James Tiernan, Director Energie şi Utilităţi, UNITE
  Băiat bărbierindu-se în faţa oglinzii
  Coridor populat cu oameni în Unite

  Provocarea de la client

   

  UNITE este un furnizor progresist de spaţii de cazare special concepute pentru studenţi. Misiunea sa este să furnizeze spaţii de înaltă calitate cu un impact minim asupra mediului. În urma unei evaluări a apartamentelor UNITE din The Grange, Philips a fost rugată să renoveze sistemul de iluminat.

  Dormitor Unite

  Iluminatul potrivit

   

  The Grange avea nevoie de un sistem de iluminat renovat. Clădirea care găzduieşte 220 de studenţi de la Universitatea De Montfort, este formată din apartamente partajate cu bucătărie şi living comun, plus apartamente tip studio independente. În urma unui sondaj, administratorii au decis să înlocuiască vechile tuburi fluorescente cu corpuri de iluminat de ultimă generaţie, pentru a economisi energie şi a ameliora condiţiile de trai.

  Philips a trecut la treabă. În toate dormitoarele, în bucătării, zonele comune, spaţiile de birouri administrative şi în zonele exterioare au fost instalate sisteme de iluminat cu LED. S-au folosit extensiv lămpi cu LED circulare pentru pereţii despărţitori, datorită carcasei lor robuste şi distribuţiei excelente a luminii. Noile lămpi au redus considerabil consumul de energie şi au transformat The Grange într-un loc unde poţi trăi şi lucra confortabil.

  Zonele administrative, cum ar fi zonele de recepţie, folosesc lămpi CoreLine Recessed care au înlocuit corpurile de iluminat fluorescente modulare iar în spălătorie au fost montate corpuri de iluminat Pacific LED. Lămpile creează o ambianţă plăcută şi curată unde oamenii se pot relaxa şi concentra. De asemenea, pe coridoare au fost montate detectoare de prezenţă iar în unele camere au fost instalaţi senzori de detecţie a luminii naturale care reduc risipa de energie şi economisesc bani.


  Iluminatul îmbunătăţit a creat un mediu mai bun pentru studenţi, oferindu-le susţinerea de care au nevoie pentru succesul studiilor universitare. Facturile de energie ale clădirii au scăzut semnificativ iar întreţinerea necesită acum mai puţine ore de muncă.

  Cazuri similare