Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Siguranţă

  pentru locuitori

  Regent Street,
  Blyth, Northumberland


  Aflaţi cum lămpile stradale cu LED sporesc siguranţa pe Regent Street după lăsarea întunericului
  Acest cuplu se simte în siguranţă pe Regent Street datorită iluminatului pentru zone rezidenţiale de la Philips

  Calitatea excelentă a
  luminii asigurată de această soluţie

  a înfrumuseţat ambianţa stradală şi a crescut confortul. Sperăm că localnicii din zonă se simt mai în siguranţă acum să iasă pe stradă seara datorită luminii puternice”.

   

  - Andy Rutherford, Şeful serviciilor pentru autostrăzi şi de vecinătate

  Corpurile de iluminat stradal cu LED de la Philips denumite SpeedStar creează o lumină naturală pe Regent Street

  Provocarea de la client

   

  Consiliul local din Northumberland este preocupat de bunăstarea locuitorilor. În efortul continuu de reducere a costurilor, a dorit să modernizeze iluminatul stradal pentru a economisi energie şi a diminua întreţinerea. Putea veni Philips cu o soluţie care să crească şi siguranţa pe străzi?

  Iluminatul potrivit 


  Siguranţa era un considerent major pentru Regent Street. Regiunea Blyth este una dintre cele mai defavorizate comunităţi din ţară. Cum doar o mică parte dintre locuitori deţineau un automobil, era nevoie ca străzile să fie favorabile pietonilor pe timpul nopţii.

   

  Corpul de iluminat SpeedStar de la Philips a fost soluţia ideală. Lumina albă a corpurilor de iluminat este percepută ca fiind mai puternică şi mai naturală comparativ cu lumina galbenă. Acest lucru sporeşte vizibilitatea pentru şoferi, pietoni şi locuitori, creând astfel un mediu mai sigur. De asemenea, combină o structură neutră şi inovatoare din carbon cu o durată lungă de viaţă de 60.000 ore, punând astfel capăt problemelor şi costurilor de întreţinere periodică.

   

  Deoarece tehnologia evoluează rapid, multe consilii orăşeneşti au amânat investiţiile în iluminatul stradal cu LED de teamă că aceste sisteme se vor demoda. Totuşi, deoarece tehnologia LEDGINE a gamei SpeedStar poate fi actualizată cu siguranţă, aceasta este o soluţie pentru viitor. Înseamnă că oraşele care investesc în Speedstar se vor bucura de străzi mai sigure şi economii de energie mulţi ani de acum înainte.

   

  Regent Street este acum un mediu mai sigur şi mai confortabil noaptea iar noul sistem de iluminat al zonei rezidenţiale reduce şi costurile. Cu sistemul SpeedStar, consiliul orăşenesc economiseşte 10.000 £ pe an doar din reducerea nevoilor de întreţinere.

  Ghidăm şoferii 
  cu ajutorul luminii

  Echipa

  Consiliul local din Northumberland

  Client
  Site web

  Cazuri similare