Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Recreăm gloria
  unei pieţe urbane

  Plaza del Milenio,
  Valladolid, Spania

   

  Aflaţi cum reuşeşte iluminatul economic să dea suflu nou unei pieţe urbane

  Vizitatorii se adună şi se minunează în faţa efectelor luminoase uluitoare din Plaza del Milenio

  Valladolid, cu peisajul său 

  urban extraordinar, unic prin natura sa ecologică, inovatoare şi versatilă, a creat un spaţiu de întâlnire de care să se bucure toată lumea, de-a lungul ambelor maluri ale râului Pisuerga, unite de un pod sustenabil renovat care reprezintă coloana vertebrală şi axa de legătură dintre cele două maluri."

   

  -Dl. Fernando Rubio, Director Şef al consiliului municipal din Valladolid

   Peretele exterior al cupolei din Plaza del Milenio a fost tapetat cu lămpi eW Graze Powercore de la Philips
  În Plaza del Milenio, Iluminatul peisagistic cu LED de la Philips a creat scenarii de lumină uimitoare interactive

  Provocarea de la client

   

  Plaza del Melinio este un exemplu strălucitor de reamenajare urbană. Oraşul Valladolid a transformat recent o parcare în aer liber într-un spaţiu viu şi dinamic. Piaţa include o cupolă multifuncţională cu o capacitate de 1.500 de locuri. Totuşi, pentru a readuce cu adevărat această zonă la viaţă, era nevoie de un sistem de iluminat modern.

  Fântânile din Plaza del Milenio iluminate cu sisteme de la Iluminat Philips

  Iluminatul potrivit 

   

  Scopul proiectului a fost crearea unui spaţiu incitant, educativ şi inspirator pentru toţi vizitatorii. Pentru aceasta, Philips a fost rugată să creeze o atmosferă atrăgătoare cu ajutorul luminii. Consiliul local căuta o soluţie 100% LED, separată de iluminatul perimetral.

   

  Philips a fost în măsură să ofere o soluţie completă. Pentru a transforma cupola într-o emblemă seducătoare, peretele exterior a fost tapetat cu lămpi eW Graze Powercore. Aceste corpuri de iluminat lineare dau strălucire întregii clădiri, cu culori vibrante care pot fi reglate cu uşurinţă de operatori. În jurul pieţei a fost instalat un sistem de iluminat peisagistic cu LED, cu efecte de lumină uluitoare pe fântâni, trepte şi arhitectură.

   

  De asemenea, au fost montate lămpi stradale Urbanscene pentru a crea efecte de lumină care taie respiraţia şi atrag trecătorii în zonă. Rezultatul final al acestor efecte este un spectacol vizual uimitor, cu scenarii de lumină spectaculoase interactive. Iluminatul economic a facilitat revitalizarea zonei care a devenit un loc de vază pentru oraş.


  Pentru a accentua latura ecologică a noului sistem de iluminat, acesta este compatibil cu panourile solare şi turbinele eoliene care asigură alimentarea cu energie a pieţei.

  • eW Graze MX Powercore
   eW Graze MX Powercore
   Multe structuri arhitecturale necesită un sistem liniar capabil să ilumineze mai multe etaje de la o distanţă minimă. Proprietarii/utilizatorii finali au nevoie de un produs contro...
  LEDflood

  Reflector LED

  Iluminaţi peisajul. Fascicule puternice graţie performanţei LED-urilor economice.
  • UrbanScene
   UrbanScene
   UrbanScene oferă o gamă de soluţii de iluminat complete – aparate de iluminat, stâlpi şi braţe – pentru aplicaţii de iluminat şi pentru iluminatul stradal. Designul de familie mode...

  Cazuri similare