Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Drumuri mai sigure,

  facturi mai mici la energie

  Zonă rezidenţială,
  Enköping, Suedia

     

  Aflaţi cum corpurile de iluminat eficiente, de mare putere, aduc siguranţa pe străzile din Enköping
  O stradă dintr-o zonă rezidenţială din Enköping, Suedia, iluminată cu sisteme de iluminat urban de la Philips

  Corpurile de iluminat cu LED au durate de utilizare foarte îndelungate, 
   

  ceea ce înseamnă că este important să colaboraţi cu o companie de încredere, care va rămâne pe piaţă în tot acest timp. Acest lucru este valabil şi pentru municipalităţi, deoarece şi-au asumat un angajament faţă de contribuabili. Philips este un partener bun şi asigură o asistenţă excelentă."

   

  - Kjell-Ove Karlsson, coordonator de proiecte pentru Vattenfall Service AB, Iluminat

  Provocarea de la client


  Autorităţile municipale din Enköping sunt preocupate de bunăstarea locuitorilor. Pentru ca locuitorii şi şoferii să se simtă în siguranţă pe timp de noapte, autorităţile locale a dorit un sistem de iluminat stradal fiabil şi de bună calitate. În acelaşi timp, au dorit să reducă costurile cu energia generate de sistemul de iluminat urban. Au cerut companiei Philips să le ofere o soluţie.
  Prim plan cu un corp de iluminat cu stâlp în Enköping, Suedia

  Iluminatul potrivit

   

  Autorităţile municipale din Enköping ştiu ce înseamnă lucrările de renovare a sistemelor de iluminat. Consiliul a schimbat în trecut câteva dintre aparatele de iluminat stradal pe bază de mercur cu lămpi cu descărcare în halogenuri metalice şi lămpi cu descărcare în vapori de sodiu de înaltă presiune. De atunci, reprezentanţii oraşului au înţeles că tehnologia sistemelor de iluminat a progresat şi au rugat compania Philips să înlocuiască şi restul de 3.000 de corpuri de iluminat stradal pe bază de mercur cu lămpi cu LED.

   

  Aparatele de iluminat stradal ClearWay întruneau toate nevoile din Enköping. Lumina strălucitoare şi clară a acestora permite locuitorilor şi şoferilor să se deplaseze prin oraş pe timpul nopţii fără a-şi face griji în legătură cu pericolele din umbră. Mai mult, noile lămpi sunt superioare atât din punct de vedere financiar, cât şi ecologic. Corpurile de iluminat anterioare aveau nevoie de o putere de 70 W, în timp ce noile lămpi cu LED necesită doar 27 W sau 20 W atunci când intensitatea luminoasă este redusă.

   

  Mai mult, sistemele de comandă Dynadimmer de ultimă generaţie fac posibile economii suplimentare. În jurul orei 21:00, sistemul reduce intensitatea luminoasă a lămpilor până la 70%, iar la miezul nopţii aceasta este redusă la 50%. Începând cu ora 4 dimineaţa, intensitatea luminii revine la 70%, iar începând cu ora 6 dimineaţa, este reglată la 100%. Sistemul de comandă Dynadimmer F2 asigură o creştere cu 32% a economiilor cu energia pentru oraşul Enköping.

   

  Noile corpuri de iluminat creează o ambianţă primitoare pe străzile din Enköping şi au redus consumul total de energie cu 348.000 de ore pe an.

  • ClearWay
   ClearWay
   Tehnologia LED reprezintă o inovaţie în domeniul iluminatului din multe puncte de vedere. Calitatea luminii furnizate de LED, de exemplu, a sporit siguranţa străzilor noastre, în t...

  Lumină reconfortantă
  pe toată durata nopţii

  Echipa

  Municipiul Enköping

  Client

  Vattenfall Services Nordic AB

  Antreprenor

  Cazuri similare