Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Un post TV
  are acum o recepţie extraordinară

  200 Gray’s Inn Road,

  Londra, Marea Britanie

   

  Aflaţi cum a ajuns 200 Gray’s Inn Road să întâmpine şi să uimească vizitatorii cu ajutorul luminii

  Imagine din exteriorul 200 grays inn, centrată pe panoul textil luminos

  Efectul a fost
  înălţător

  şi a conferit un aer sofisticat recepţiei, beneficiind de o apreciere aproape unanimă – iar acest lucru este greu de obţinut într-o clădire plină de jurnalişti şi reporteri”.

  – Ian McArdle, IMA
  Imagine cu panourile din textile luminoase
  Prim plan cu panoul textil luminos

  Provocarea de la client

   

  200 Gray’s Inn Road este un Mecca pentru transmisiile TV. Aflată în inima Londrei, această clădire emblematică găzduieşte mai mulţi giganţi din domeniul televiziunii, cum ar fi ITN, ITV şi Channel 4. Pentru a înfrumuseţa spaţiul şi pentru a reflecta spiritul creativ al clădirii, a fost nevoie de un sistem de iluminat elegant în zona recepţiei.

  Panou de textil luminos

  Iluminatul potrivit

   

  În televiziune, prima impresie este foarte importantă. Pornind de la această premisă, arhitecţii de la IMA au decis să reamenajeze zona de recepţie cu câteva lumini captivante. „Ar fi fost foarte dificil să remodelăm sistemul existent din punct de vedere al funcţionalităţii clădirii”, a afirmat Ian McArdle de la IMA. „Astfel, am decis să accentuăm spaţiul cu soluţiile noi şi interesante pe care le avem la îndemână”.
   

  Panourile textile luminoase erau pregătite pentru a crea o intrare grandioasă. Aceste suprafeţe mari proiectează culori vibrante, schimbătoare şi dinamice, care creează o atmosferă unică şi inspiratoare. În acelaşi timp, atenuează sunetele şi absorb ecourile, spaţiul devenind astfel mai primitor. Cinci astfel de panouri au fost montate într-un cadru de aluminiu personalizat, în spatele biroului de la recepţie.

  Noua instalaţie formează un „perete artistic” în zona de recepţie şi are un impact imediat asupra oamenilor care intră în clădire. Datorită înclinării panourilor, aspectul acestora se modifică pe măsură ce oamenii se apropie, făcând ca prima impresie să fie captivantă.

  „Panourile textile luminoase reprezintă un element nou foarte interesant al recepţiei”, a mai spus Ian McArdle. S-au mai elaborat şi alte planuri de extindere a zonei de recepţie, iar panourile textile luminoase vor juca în continuare un rol cheie în menţinerea unui mediu vibrant şi încântător.

  Luminous Textile

  Pereţi care strălucesc cu culoare şi lumină

  Vizualizare produs

  Cazuri similare