Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Noul sistem de iluminat

  marchează o victorie pe Arena Ghelamco

  Arena Ghelamco, 
  Ghent, Belgia, 
   

   

  Aflaţi cum ajută iluminatul de exterior noua Arenă Ghelamco să strălucească

   Arena Ghelamco, inclusiv faţada, este iluminat spectaculos cu sisteme de iluminat exterior şi pentru terenuri sportive de la Philips

  Provocarea de la client

   

  Clubul de fotbal KAA Gent avea ambiţii mari – şi un stadion la fel de mare. Noul lor stadion de acasă, cu o capacitate de 20.000 de locuri, a fost construit pentru a putea primi mai mulţi spectatori în tribune şi a ridica clubul în vârful clasamentului belgian. Cum putea ajuta lumina noul stadion să devină un proiect de succes fără cheltuieli exorbitante?

   Iluminat Philips asigură o vizibilitate clară atât pentru jucători, cât şi pentru spectatori pe Arena Ghelamco, Belgia

  Iluminatul potrivit

   

  Pentru un stadion de aceste dimensiuni, iluminatul potrivit este vital. Philips a fost rugată să asigure sistemul de iluminat pentru întregul stadion, aşa că am început prin instalarea reflectoarelor ArenaVision în jurul terenului de joc. Iluminatul pentru terenuri sportive de înaltă calitate asigură o vizibilitate clară pentru jucători şi spectatori. Datorită performanţei fără pâlpâire, camerele de filmare cu încetinitorul pot înregistra imagini impecabile.

   

  Faţada stadionului a fost ornamentată cu 500.000 de LED-uri flexibile, făcând posibilă proiectarea de mesaje animate privind evenimentele desfăşurate pe stadion. Noul iluminat de exterior a transformat faţada într-un mediu publicitar unic vizibil pentru trecătorii de pe mai multe rute de trafic.

   

  Noul sistem de iluminat a îndeplinit toate obiectivele. Philips, în colaborare cu compania belgiană Painting with Light, a furnizat şi a instalat toate sistemele la timp pentru deschiderea clubului. De asemenea, Philips va asigura toate lucrările de întreţinere în următorii 10 ani. Aşa cum îi stă bine unui club de fotbal, munca în echipă s-a soldat cu o mare victorie pentru toate părţile implicate.

   

  Noul iluminat al faţadei îi seduce pe vizitatori cu o paletă de peste 16 milioane de culori. Acestea pot fi folosite pentru a crea combinaţii infinite de efecte de lumină nemaivăzute, inclusiv ondulaţii, efecte stroboscopice, împroşcări şi explozii.

  • ArenaVision MVF404
   ArenaVision MVF404
   Proiectorul ArenaVision MVF404 – proiectat pentru stadioane sportive în aer liber şi arene acoperite de mari dimensiuni – creşte în mod impresionant impactul teatral şi emoţional a...
  • eColor Graze QLX Powercore
   eColor Graze QLX Powercore
   Multe structuri arhitecturale necesită un sistem liniar capabil să ilumineze mai multe etaje de la o distanţă minimă, cu un consum de curent redus. Proprietarii/utilizatorii finali...

  Cazuri similare