Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Impresionaţi

  instant

  Optica PerfectAccent

  Prima impresie contează. Arătaţi-le clienţilor că aveţi exact ce caută, cu ajutorul iluminatului revoluţionar cu spoturi. Sistemele optice PerfectAccent vin în completarea corpurilor dvs. de iluminat cu LED pentru a crea o lumină omogenă şi uniformă, cu fascicule de precizie. Culorile arată mai bine, obiectele sunt mai atrăgătoare iar atmosfera devine mai incitantă.
  Corpurile de iluminat Philips cu reflectoare PerfectAccent iluminează frumos supermarketul Edeka

  Cum vă poate ajuta PerfectAccent?

   

  Fiind compatibil cu o gamă largă de corpuri de iluminat cu LED,

  sistemul PerfectAccent proiectează fascicule de lumină impecabile care dau farmec şi îmbunătăţesc aspectul oricărei încăperi.

  Vitrinele magazinelor sar în ochii clienţilor datorită fasciculelor omogene de lumină care îmbunătăţesc percepţia culorii şi a texturii. Astfel, obiectele sunt prezentate imediat în cea mai bună ipostază.

   

  Mediile din industria hotelieră capătă acel „vino-ncoace” prin efectele de lumină care exprimă confortul şi stilul. Fasciculele uniforme nu prezintă „ondulaţii” de lumină sau efecte de degradare, conferind încăperilor un aer echilibrat şi luxos.

  Cum funcţionează PerfectAccent?  

   

  Bine aţi venit în tehnologia viitorului. Cu ajutorul unui reflector special „fagure”, sistemele optice PerfectAccent sporesc fluxul luminos total fără a consuma mai multă energie.

   

  Faţetele multiple ale dispozitivului optic reflectă şi direcţionează lumina de la LED-uri, creând un fascicul cu o distribuţie uniformă şi curată. Datorită flexibilităţii tratamentului de suprafaţă al mulajului, acest concept unic poate combina suprafeţele de oglindă (reflectante) şi suprafeţele mate reflectorizante.

  Sistemul optic tip fagure arată cum reuşeşte PerfectAccent să sporească fluxul luminos total fără a consuma mai multă energie.

  Durabilitate şi capacitate de reflectare de generaţie nouă

   

  Optica PerfectAccent este stratificată cu un strat foarte pur, dezvoltat special pentru sistemele de reflectoare cu faţete multiple. De asemenea, pentru o rezistenţă sporită, învelişul reflectorizant este protejat cu un strat special. Rezultatul? O capacitate de reflectare totală incredibilă cu 98% – 10% peste cea a aluminiului lustruit!

  Fascicule mai curate, mai netede

   

  Nivelul de lumină adecvat, exact acolo unde aveţi nevoie. Faţetele multiple ale reflectoarelor asigură o distribuţie curată, omogenă a luminii, fără efectele gradate deranjante care apar de regulă în cazul spoturilor. Observaţi tranziţia lină de la centrul fasciculului până la marginea acestuia.

  /content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/perfectaccent-led-optic.jpg

  Sistemele optice PerfectAccent proiectează un fascicul cu o distribuţie curată şi uniformă impecabilă

  /content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/conventional-led-optics.jpg

  Sistemele optice convenţionale cu LED produc „ondulaţii” perceptibile

  Culori care delectează şi inspiră

   

  Clienţii magazinelor doresc să ştie cu exactitate ce cumpără. PerfectAccent prezintă produsele în cea mai bună ipostază, evidenţiind culorile adevărate ale acestora.

   

  Distribuţia uniformă a luminii elimină deviaţiile de culoare în funcţie de unghi, o problemă care afectează aspectul vitrinelor de magazine cu iluminat de accent. Pe lângă suprafaţa reflectorizantă faţetată tip fagure, lentilele plate speciale (transparente sau mate) ajută la corectarea defectelor de variaţie a culorii. Astfel, obiectele au un aspect mai uniform.

  Magazin iluminat frumos cu sistem PerfectAccent de la Philips

  Aplicaţii cu LED infinite

   

  Pentru a folosi sistemele PerfectAccent nu este nevoie să cumpăraţi lămpi noi. Acestea sunt compatibile cu majoritatea spoturilor LED şi pot fi montate fără a modifica corpurile de iluminat existente. Tiparele de distribuţie a fasciculului includ spotul îngust, spotul, reflectorul îngust şi reflectorul, permiţându-vă astfel o gamă largă de posibilităţi pentru iluminatul de accent.

  Un videoclip despre gama StyliD şi LuxSpace Accent cu reflectoare PerfectAccent

  Cazuri

  Fişiere de descărcat

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate