Branduri

  Iluminat stradal liber,

  străzi mai spaţioase

  FreeStreet

  Străzile încărcate pot fi neprietenoase şi neatrăgătoare – şi, în cel mai rău caz, nesigure. Dar pe măsură ce se dezvoltă zonele urbane, este nevoie de vizibilitate sporită în zonele pietonale. Acest lucru înseamnă mai mulţi stâlpi de iluminat şi mai puţin spaţiu liber la sol.

   

  FreeStreet a fost conceput pentru a asigura o lumină binevoitoare cu pietonii şi bicicliştii şi pentru a reduce numărul stâlpilor de iluminat. Acest sistem suspendat se agaţă deasupra străzii, foloseşte corpuri de iluminat uşoare, puţin vizibile pe timpul zilei. Noaptea, sursele de lumină par să plutească în aer. Cablajul lor compact permite cu uşurinţă localnicilor să admire cerul noaptea.

   

  Sistemul FreeStreet trebuie să fie conectat la o faţadă la intervale de 100 m pentru alimentarea cu electricitate, acest lucru asigurând flexibilitatea opțiunilor de instalare. În plus, LED-urile economice ale sistemului FreeStreet generează economii cu electricitatea de până la 60%, comparativ cu iluminatul stradal convenţional.

  Sistem de iluminat dedicat saloanelor pentru pacienţi

  FreeStreet


  Sistemul de iluminat suspendat FreeStreet reprezintă o viziune complet nouă asupra iluminatului public.

  Vizualizare produs


  Câştigătorul premiului Dutch Design Award 2011

   

  Sistemul de iluminat FreeStreet de la Philips a fost premiat în 2011 la Dutch Design Award (DDA) la categoria „Cel mai bun produs profesional”. Juriul internaţional a descris FreeStreet ca fiind un „sistem de iluminat stradal unic şi relevant pentru oraşele de azi şi de mâine”.

  Proiecte FreeStreet


  Sistemul de iluminat FreeStreet poate fi folosit în diverse aplicaţii.

  De exemplu parcarea auto nouă, cu o capacitate de 1.000 de locuri pe mai multe etaje, din Wembley Park foloseşte sistemul inovator de la Philips FreeStreet de iluminat exterior suspendat, fără stâlpi.
  Proiecte FreeStreet

  Cazuri

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate