Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.

O soluţie completă

Indiferent de proiect – construcţie nouă, renovare, montare pe vechile instalaţii ale unui pasaj de nivel inferior scurt sau un tunel cu lungime de mai mulţi kilometri – vă oferim un sistem complet de comandă pentru iluminatul tunelurilor, care poate fi personalizat în funcţie de cerinţele dvs.
TunneLogic de la Philips Lighting: un sistem complet de comandă pentru iluminatul inteligent cu LED al tunelului, inclusiv corpurile de iluminat.

Adăugaţi componentele de care aveţi nevoie.

TunneLogic poate fi conectat la o gamă de corpuri Philips de iluminat cu LED de înaltă performanţă, proiectate pentru a crea condiţii de siguranţă şi vizibilitate în întregul tunel.
TunneLogic de la Philips Lighting: un sistem complet de comandă pentru iluminatul inteligent cu LED al tunelului, inclusiv iluminatul de ghidare

Conectaţi-vă la sistemele dvs. de comandă

Conectaţi cu uşurinţă sistemul TunneLogic la un sistem de monitorizare de la distanţă sau o reţea SCADA pentru un nivel mai înalt de control.
TunneLogic de la Philips Lighting: un sistem complet de comandă pentru iluminatul inteligent cu LED al tunelurilor

Personalizaţi-vă soluţia

Facilitaţi accesul operatorilor şi inginerilor la datele de care au nevoie pentru a optimiza şi întreţine iluminatul tunelurilor – inclusiv la datele din istoricul sistemului, precum tendinţele de fotometrie, defecţiunile sistemului şi orele etapelor de ardere. 
TunneLogic de la Philips Lighting: un sistem complet de comandă pentru iluminatul inteligent cu LED al tunelului, incluzând capabilităţi de personalizare