Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.

1. Ambianţa perfectă

Aduceţi la lumină tot ce este mai bun în produse – carne, lactate şi nu numai – folosind variante LED, iluminatul difuz în culori pastel şi reglarea intensităţii luminoase.
Aduceţi la lumină tot ce este mai bun în produse folosind reglarea cromatică, setarea zonelor şi reglarea intensităţii luminoase.

2. Experienţa cumpărătorilor

Reglaţi centralizat iluminatul pentru mai multe magazine sau acordaţi managerilor de magazin accesul la sistemul de control prin aplicaţia noastră, permiţându-le să creeze zone dedicate, să seteze programe care corespund ritmului fiecărei zi sau să creeze scene speciale pentru evenimente precum degustările de vinuri sau brânzeturi.
Reglaţi centralizat iluminatul prin intermediul aplicaţiei noastre şi creaţi scene speciale pentru evenimente

3. Instalare uşoară

StoreWise poate fi livrat gata de instalare, într-un pachet preconfigurat, sau într-un kit personalizat pentru mai multe magazine.
StoreWise poate fi livrat într-un pachet preconfigurat sau într-un kit personalizat pentru mai multe magazine.

4. Utilizarea luminii naturale

Dacă magazinul dvs. are ferestre, obţineţi economii importante prin combinaţia dintre utilizarea luminii naturale, corpurile de iluminat cu LED şi controlerele pentru iluminat, care permit reglarea luminii din magazin în funcţie de nivelul luminii diurne.
Obţineţi economii de până la 20% cu un sistem de iluminat care se adaptează la nivelul luminii diurne.

5. Programare

Programarea iluminatului în funcţie de orele de program ale magazinului permite economii suplimentare de energie şi reduce costurile.
Economisiţi până la 15% adaptând iluminatul în funcţie de rutina zilnică a magazinului dvs.

6. Detector de prezenţă

Senzorii vă pot ajuta să reduceţi costurile cu energia aprinzând luminile numai atunci când spaţiile precum cele rezervate personalului sunt utilizate şi reducând intensitatea luminoasă sau stingând luminile atunci când nimeni nu este prezent.
Economisiţi până la 5% folosind senzori care controlează iluminatul din zonele rezervate personalului.