Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.

1. Experienţe mai plăcute

Lumina difuză pune în valoare orice haine şi creează o experienţă mai plăcută, ajutându-vă să vă prezentaţi hainele în faţa clienţilor în cea mai bună lumină posibilă, cu mai puţine umbre.
Cabina de probă PerfectScene de la Philips Lighting: lumini pentru oglinzile din cabinele de probă care ajută clienţii să facă achiziţii mai inteligente

2. O experienţă fantastică a brandului

Un panou tactil opţional, montat pe perete, permite clienţilor să personalizeze scena de iluminat din cabina de probă, alegând între trei setări predefinite care simulează lumina naturală, lumina din birouri sau cea din cluburi, astfel încât aceştia să poată observa hainele în diferite condiţii.
Iluminatul pentru cabine de probă PerfectScene de la Philips Lighting poate arăta cumpărătorilor cum vor arăta hainele în diferite condiţii.

3. Uşor de instalat

Sistemul se instalează cu uşurinţă, luminile „plug and play” pentru oglinzi potrivindu-se în 95% dintre cabinele de probă. Nu este necesar niciun proces special de punere în funcţiune.
Cabina de probă PerfectScene de la Philips Lighting: modernizaţi luminile oglinzilor din cabinele dvs. de probă folosind o soluţie „plug and play”