1. Lumină omogenă, de calitate excelentă

Panourile OneSpace integrează lumini cu LED într-un material textil pentru a crea o suprafaţă a plafonului ce emite lumină albă, ascunzând complet sursa luminii. Acestea asigură o distribuţie excelentă şi uniformă a luminii, pentru o experienţă similară cu lumina diurnă – cea mai bună lumină funcţională pentru lucru şi nu numai. Rezultatul este o lumină superbă, omogenă, cu intensitate reglabilă.
Panourile OneSpace integrează lumini cu LED într-un material textil pentru a crea o suprafaţă a plafonului ce emite lumină albă.

2. Noi oportunităţi de design

Creaţi noi posibilităţi de design minimalist cu panourile OneSpace. Cu o grosime de numai 120 mm, aceste panouri ultra-subţiri pot fi montate pe perete pentru a crea o atmosferă unică în mediile comerciale, hoteliere sau de birouri.  
Panourile de iluminat minimaliste pot fi suspendate sau montate pe tavan, pentru a crea design-uri distinctive.

3. Optimizare senzorială

Panourile OneSpace nu îmbunătăţesc doar aspectul unui spaţiu, ci şi experienţa acestuia. Acestea oferă o lumină de LED intensă, uniformă şi fără orbire, care elimină complet umbrele, pentru a vă permite să vedeţi mai clar obiectele în adevărata lor lumină. Acest sistem îmbunătăţeşte chiar şi acustica încăperilor, reducând reverberaţiile sonore deranjante.
Îmbunătăţiţi experienţa oricărui spaţiu şi vedeţi panourile în adevărata lor lumină folosind panourile OneSpace.

4. Pur şi simplu mai inteligent

Panourile de plafon sunt concepute pentru o integrare perfectă în sistemul de management al clădirii dvs. Panourile OneSpace sunt livrate gata de instalare şi sunt uşor de montat şi de întreţinut.
Integraţi perfect panourile dvs. OneSpace în sistemul de management al clădirii dvs.

5. Plafon luminos OneSpace realizat la dimensiunile clientului

Panourile sunt disponibile în dimensiuni standard şi pot fi combinate pentru proiecte cu suprafeţe mai mici de 100 m2. Dacă proiectul dvs. are o suprafaţă mai mare de 100 m2, contactaţi-ne pentru mai multe informaţii despre panourile personalizate, fabricate la dimensiunile clientului.
Panourile OneSpace pot fi livrate şi la dimensiunile clientului.