1. Instalare uşoară

Montaţi panourile Luminous Textile pe perete sau plafon. După conectarea cablurilor Ethernet şi de alimentare, panourile sunt gata pentru utilizare. Nu există drivere externe, sisteme complicate de comandă sau echipamente ce necesită un număr mare de cabluri.
Panourile Luminous Textile de la Philips Lighting sunt uşor de instalat – este suficient să montaţi panoul pe perete sau plafon şi să îl conectaţi.

2. Management intuitiv al conţinutului

Descărcaţi software-ul nostru gratuit de management al conţinutului, care vă permite să încărcaţi clipuri video din biblioteca noastră sau propriul dvs. conţinut pe panourile Luminous Textile. În orice moment, puteţi adăuga conţinut nou, în funcţie de brandul, promoţiile sau evenimentele dvs. 
Încărcaţi conţinut dinamic pe panourile dvs. Luminous Textile de la Philips Lighting utilizând managerul nostru de conţinut.

3. Control facil

Fiecare panou textil luminos conţine un server web integrat, care permite controlarea acestuia de pe un laptop, o tabletă sau un telefon mobil. Puteţi programa diferite teme ce vor fi redate automat, schimbând astfel ambianţa unei încăperi printr-o simplă apăsare de buton.
Schimbaţi instantaneu ambianţa unei încăperi de pe dispozitivul dvs. mobil, folosind panourile Luminous Textile de la Philips Lighting.