1. Instalaţi panourile interactive cu LED

Cu cele trei opţiuni de instalare posibile, puteţi instala podeaua de iluminat în aproape orice spaţiu – birouri, magazine, săli de expoziţie, hoteluri şi nu numai.
Cele trei opţiuni de instalare fac ca podeaua de iluminat de la Philips Lighting să fie adecvată pentru majoritatea spaţiilor.

2. Conectaţi podeaua 

Conectaţi panourile interactive cu LED la infrastructura electrică şi IT a clădirii dvs. pentru a putea controla sistemul de pe un PC sau dispozitiv mobil conectat la reţea. Un sistem de management bazat pe cloud actualizează automat podeaua iluminată, reducând la minimum timpii morţi şi vizitele pe teren. De asemenea, sistemul poate fi sincronizat cu sistemul de management al clădirii dvs.
Podeaua iluminată de la Philips Lighting se conectează la sistemul de management al clădirii dvs., folosind managementul bazat pe cloud.

3. Animați podeaua dvs. 

După conectare, puteţi programa panourile cu LED pentru a afişa elemente grafice sau de text, precum mesajele de întâmpinare, numele clienţilor, urări de sărbători sau sigla brandului dvs. şi puteţi gestiona conţinutul de pe un computer sau un dispozitiv mobil conectat la reţea.
Podeaua iluminată de la Philips Lighting poate fi configurată instantaneu de pe un dispozitiv mobil conectat la reţea.