Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.

Modul de plafon cu LED

Stimulaţi vindecarea folosind niveluri şi tonuri ale luminii identice cu lumina naturală şi cicluri naturale ale luminii deasupra fiecărui pat – asigurând, în plus, iluminatul de înaltă calitate pentru examinări, atunci când este necesar.
Modulul de plafon HealWell de la Philips Lighting îmbunătăţeşte experienţa pacienţilor datorită luminii identice cu cea naturală, stimulând, în plus, ritmurile de somn.

Iluminat cu LED al bolţilor

Susţineţi ritmul circadian al pacienţilor folosind scene de iluminat schimbătoare, pe care pacienţii le pot personaliza cromatic. Strălucirea blândă permite, de asemenea, orientarea personalului medical în condiţii de lumină redusă.
Sistemul de iluminat cu LED al bolţilor HealWell de la Philips Lighting îmbunătăţeşte experienţa pacienţilor prin lumina de culoare variabilă, ce susţine ritmurile de somn.

Spot ambiental cu LED

Ajutaţi personalul medical să se orienteze în siguranţă, folosind spoturi cu LED ce luminează blând pereţii opuşi paturilor.
Spotul ambiental cu LED HealWell de la Philips Lighting îmbunătăţeşte experienţa pacienţilor facilitând orientarea echipelor medicale.

Lampă de citit

Pacienţii pot regla intensitatea luminii şi îşi pot controla propriul spot pentru citit cu LED.
Reflectorul cu LED HealWell de la Philips Lighting îmbunătăţeşte experienţa pacienţilor printr-o lumină pentru citit personalizată.

Telecomandă pentru pacienţi

Permiteţi pacienţilor să selecteze intensitatea dorită a luminii ambientale sau pentru citit.
Telecomanda pentru pacienţi HealWell de la Philips Lighting îmbunătăţeşte experienţa pacienţilor facilitând personalizarea iluminatului.

Panou de control pentru iluminatul camerelor

Personalul medical poate monitoriza şi gestiona cu uşurinţă ritmul luminii diurne pentru fiecare pat, poate schimba modul de iluminat al camerei sau poate stinge complet luminile.
Panoul de control HealWell pentru iluminatul camerelor de la Philips Lighting oferă echipelor medicale controlul asupra iluminatului din saloanele pacienţilor.