Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.

1.

Configuraţi mai multe zone de iluminat în funcţie de amplasarea garajului dvs. şi configuraţi-le pentru mărirea automată a intensităţii luminoase atunci când se detectează pietoni sau vehicule şi reducerea acesteia atunci când nu se detectează nicio mişcare. Zonele efective, nivelul de reglare a intensităţii luminoase, durata şi timpul de menţinere a nivelului sunt la alegerea dvs. şi pot fi reconfigurate în orice moment.
Faceţi clic pentru a mări

2.

Atunci când sunt detectaţi pietoni, iluminatul traseului din faţă este reglat la o intensitate de până la 100%, astfel încât aceştia să se simtă confortabil şi în siguranţă. Atunci când aceştia ies dintr-o zonă de iluminat, intensitatea luminoasă este redusă la nivelul de fundal de 20%, pentru economisirea energiei.
Sistemul GreenParking de la Philips Lighting: optimizaţi pentru pietoni iluminatul parcărilor, utilizând funcţia de detectare a prezenţei şi zonele de reglare a intensităţii luminoase.

3.

Atunci când vehiculele se deplasează prin parcare, intensitatea luminoasă din faţa acestora este reglată la 100%, pentru un nivel mai înalt de siguranţă şi manevrabilitate. Atunci când nu este detectată nicio mişcare, intensitatea luminoasă este redusă după scurgerea unui interval de timp presetat.
Sistemul GreenParking de la Philips Lighting: optimizaţi pentru vehicule iluminatul parcărilor, utilizând funcţia de detectare a prezenţei şi zonele de reglare a intensităţii luminoase.