Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.

1. Un oraş, o platformă

CityTouch este un sistem software de management al infrastructurii conectate a oraşului dvs. Folosind un panou de control centralizat şi uşor de utilizat, puteţi gestiona de la distanţă, în mod securizat, iluminatul stradal conectat şi sistemele oraşului dvs., prin intermediul reţelei dorite, inclusiv prin reţelele mobile standard.
Un oraş, o platformă

2. Vizibilitate şi control

Aplicaţia CityTouch Connect indică pe o hartă starea fiecărui punct de lumină, în timp real, şi emite alerte pentru a vă informa în cazul defecţiunilor. Puteţi regla sau preseta de la distanţă, în mod securizat, nivelurile de intensitate a luminii pentru toate luminile stradale conectate şi puteţi monitoriza consumul de energie al fiecărui punct de lumină pentru a controla facturile la energie.
Vizibilitate şi control

3. Portofoliu larg de conectivitate

În calitate de sistem complet de management al iluminatului stradal, CityTouch permite atât instalarea de sisteme noi, cât şi reechipările. Puteţi asigura compatibilitatea luminilor stradale existente folosind kitul de conectori CityTouch (numai pentru U.E.) sau nodul de conectori (numai pentru S.U.A., N.Z., AU), iar programul pentru parteneri CityTouch Ready permite furnizorilor certificaţi să fabrice corpuri de iluminat compatibile, ceea ce are ca rezultat o platformă deschisă – mai eficientă, mai flexibilă şi mai uşor de adaptat la cerinţele dvs.
Compatibil cu diferiţi furnizori

4. Fluxurile de lucru

Aplicaţia CityTouch Workflow îmbunătăţeşte eficienţa operaţională prin fluxuri de lucru care fluidizează întreţinerea. Trimiteţi solicitări exacte de intervenție pe dispozitivele mobile ale echipelor dvs. şi vizualizaţi starea instalaţiilor în mod centralizat. În plus, puteţi planifica şi programa întreţinerea într-un mod mai eficient, identificând corpurile de iluminat aflate la sfârşitul perioadei de viaţă, pentru o abordare proactivă a înlocuirii.
Fluxurile de lucru

5. Informaţii detaliate      

Aplicaţia CityTouch Workflow vă ajută să identificaţi noi oportunităţi de îmbunătăţire a operaţiunilor şi să vă reduceţi costurile prin rapoarte generate cu uşurinţă, vizualizări îmbogăţite ale datelor şi funcţii de analiză a performanţelor sistemului dvs. de iluminat urban.
Informaţii detaliate