Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.

Panoul de control din cloud

Monitorizaţi de oriunde performanţele şi starea sistemului; în plus, puteţi configura şi gestiona de la distanţă produsele de iluminat, fără software sau servere. Aveţi nevoie doar de ActiveSite Gateway, o conexiune standard la internet şi un computer sau o tabletă.
Gestionaţi-vă de la distanţă sistemul de iluminat conectat Philips Color Kinetics folosind panoul de control din cloud ActiveSite

Monitorizare şi întreţinere de la distanţă

Conectaţi-vă toate produsele de iluminat, inclusiv instalaţiile, sursele de alimentare şi controlerele, pentru a obţine instantaneu imagini ale stării reţelei. Alertele automate prin e-mail informează tehnicienii atunci când apar probleme. Configuraţiile şi firmware-ul dispozitivelor sunt actualizate de la distanţă pe măsură ce sunt lansate noi versiuni, reducând la minimum timpii morţi şi costurile de întreţinere.
ActiveSite asigură monitorizarea centralizată de la distanţă, oriunde v-aţi afla, şi efectuează automat actualizările software şi firmware ale sistemului dvs. de iluminat arhitectural Philips Color Kinetics

Gestionarea, analiza şi raportarea produselor

Înregistrările digitale permit tehnicienilor să identifice cu uşurinţă numerele de serie ale dispozitivelor, adresele DMX, versiunile firmware, adresele IP şi istoricul defecţiunilor.
Obţineţi o imagine clară a modului în care funcţionează instalaţia dvs. de iluminat folosind şabloane standard şi personalizabile, diagrame şi analize ale istoricului. 
ActiveSite simplifică gestionarea activelor pentru sistemul dvs. de iluminat arhitectural Philips Color Kinetics, iar funcţiile de analiză şi raportare ale acestuia vă prezintă o imagine a modului în care funcţionează instalaţia dvs.

Managementul conţinutului*

Monitorizaţi, editaţi, activaţi şi programaţi de la distanţă jocuri şi efecte de lumină, pe care le veţi putea regla în timp real, din orice colţ al lumii, prin intermediul unei conexiuni la internet.

 

* Managementul de la distanţă al conţinutului este disponibil cu controlerele Light System Manager gen5 sau Pharos.

ActiveSite asigură gestionarea de la distanţă a conţinutului pentru instalaţia dvs. de iluminat arhitectural Philips Color Kinetics.