Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Iluminat de exterior conectat

  CityTouch

  CityTouch

   

  Imaginaţi-vă cum ar fi dacă lămpile de pe strada dvs. ar şti când să rămână aprinse mai mult timp sau când să se stingă. Cum ar fi dacă aţi putea verifica cu uşurinţă câtă energie consumă iluminatul stradal şi ce lămpi necesită reparaţii? Cum ar fi dacă oraşul ar deţine control complet asupra sistemului de iluminat, configurând programe şi reducând intensitatea luminoasă la cerere? Cum ar fi să aveţi acces la date şi analize detaliate, pentru a lua decizii mai bune?

   

  Noi credem că în acest fel oraşul ar fi mai sustenabil, mai eficient şi, nu în ultimul rând, mai confortabil pentru locuitori. Pentru aceasta am dezvoltat CityTouch.

   

  CityTouch este o platformă software pentru iluminatul de exterior. Conţine aplicaţii simple pe web care vă permit să gestionaţi corpurile de iluminat stradal şi să analizaţi datele privind sistemul de iluminat.

  Videoclip CityTouch

  Aplicaţii CityTouch


  Software-ul CityTouch conectează toate elementele sistemului de iluminat din cadrul infrastructurii dvs., creând moduri noi de a economisi bani, de a asigura siguranţa cetăţenilor şi de a îmbunătăţi eficienţa operaţională.


  CityTouch include două aplicaţii pe web:

  Gestionare la distanţă a sistemului de iluminat prin CityTouch

   

  Un instrument de gestionare la distanță a sistemului de iluminat care controlează corpurile de iluminat, comunicând cu acestea prin intermediul reţelei publice de comunicaţii mobile. 

   

   

  Aflaţi mai multe

  Imaginea ilustrează modul de funcţionare a CityTouch LightWave

  Gestionarea elementelor sistemului de iluminat prin CityTouch

   

  Un instrument de gestionare a elementelor sistemului de iluminat care vă asigură o vizibilitate clară asupra elementelor şi fluxurilor de lucru din cadrul sistemului de iluminat urban. 

   

  Rezultatul este o platformă avansată care vă uşurează munca de manipulare a infrastructurii dvs. de iluminat.

   

  Aflaţi mai multe

  Imaginea ilustrează modul de funcţionare a CityTouch LightPoint

  Partenerul dumneavoastră în domeniul iluminatului

   

  Un partener pe care vă puteţi baza în privinţa iluminatului.
 Cu peste 120 de ani de experienţă în domeniu şi datorită atenţiei şi acţiunilor intense dedicate iluminatului stradal, Philips vă poate ajuta să vă atingeţi mai repede obiectivele. Datorită colaborărilor noastre cu oraşe mici şi cu metropole din toate colţurile lumii, noi ştim să îmbinăm expertiza internaţională şi know-how-ul local. CityTouch este folosită în peste 250 de oraşe din 31 de ţări iar acest număr este în continuă creştere!


  Am dezvoltat CityTouch astfel încât să fie o platformă adaptabilă care să crească împreună cu dumneavoastră. Deoarece software-ul nostru este bazat pe web, aveţi acces în permanenţă la versiunea cea mai recentă. Iar noi suntem foarte atenţi la date, asigurăm o verificare în doi paşi, criptăm sesiunile de utilizator şi facem salvări de rezervă ale datelor.

  Pe hartă sunt indicate ţările în care este utilizată platforma CityTouch

  Clienţi actuali

   

  Folosiţi deja CityTouch? Conectaţi-vă aici.

   

   

  Cazuri similare

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate