Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Sisteme profesionale de iluminat
  pentru drumuri si strazi

  Drumuri şi străzi 

   

  Noi credem în dezvoltarea unor soluţii de iluminat exterior cu LED inovatoare care îmbunătăţesc şi sporesc calitatea vieţii oamenilor. Scopul nostru este să furnizăm sisteme care sporesc confortul şi conectivitatea mediului nostru exterior şi, în acelaşi timp, susţin responsabilitatea socială şi nevoia de conservare a planetei.

   

  Contactaţi-ne

  Sisteme conectate pentru drumuri şi străzi    

  Produse pentru drumuri şi străzi

  Iridium gen3 LED

  Iridium gen3 este primul corp de iluminat cu adevărat inteligent, proiectat pentru conectivitate uniformă. Punere în funcţiune fără probleme – trebuie doar să instalaţi corpul de iluminat şi să îl controlaţi de la distanţă prin CityTouch

   

  Vizualizare produs

  Calculaţi  
  Costurile totale de deţinere

   

  Presiunea de reducere a costurilor cu energia, întreţinerea şi a costurilor de operare va continua să crească în vederea atingerii obiectivelor privind schimbările climatice şi bugetele. Înţelegerea costului total al unei instalaţii de iluminat pe întreaga durată de utilizare a acesteia devine din ce în ce mai importantă pe măsură ce bugetele sunt restrânse şi este nevoie de o planificare pe termen lung.

   

  Calculaţi economiile pe care le puteţi face

  Descoperiţi mai multe despre   

  Cum
  vă putem ajuta
  prin serviciile pe care le oferim?

  Philips furnizează servicii complete care vă vor ajuta cu privire la mai multe operaţii şi vor minimaliza riscurile investiţiei. Serviciile noastre sunt disponibile separat sau pot fi combinate pentru a crea un pachet personalizat care garantează o soluţie coordonată la cheie.

  Vezi de unde poți

  cumpăra


  Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
   

  Imagine cu harta lumii

  Lighting University

   

  Academy

   

  Academy

   

   

  Lighting University oferă o gamă completă de resurse educaţionale celor care doresc să îşi dezvolte cunoştinţele cu privire la iluminat.

   

  Aflaţi mai multe

   

   

  Extindeţi-văafacerea  

   

  Aflaţi mai multe despre lumină cu videoclipurile şi webinarele noastre