Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Lumina potrivită

  pentru brandul
  dvs.

  Creați-vă propria semnătură luminoasă

  Dorim să colaborăm cu dvs. pentru a găsi soluția de iluminat corectă și a vă transforma magazinul în experiența pe care o doriți. În plus față de catalogul nostru standard, vă oferim numeroase posibilități; fie că doriți să schimbați culoarea corpurilor de iluminat, modul de montare al acestora sau sursele de lumină, totul este posibil. De la design la implementare, vă putem ajuta să creați un produs care corespunde nevoilor dvs.

  Personalizați-vă corpurile de iluminat


  Dvs. știți ce este cel mai bine pentru magazinul dvs. și cum doriți să se simtă clienții care vă vizitează. Știm că atenția acordată brandului dvs. este semnificativă și, de aceea, colaborăm cu dvs. pentru a vă transforma viziunea în realitate. Colaborăm direct cu arhitecții, specialiștii în achiziții și brand manageri pentru a crea exact ceea ce doriți. De la design la producție.

   

  Contactați-ne

  Personalizarea Bershka


  Cu tavanele înalte de șase metri și o suprafață considerabilă, obținerea certificării LEED nu a fost o sarcină ușoară pentru Bershka. Philips a dezvoltat pentru Bershka o soluție complet personalizată care nu doar că i-a permis obținerea certificării LEED, ci a transformat corpurile de iluminat într-o parte integrantă a designului și a experienței oferite de magazin.

   

  Citiți întreg studiul de caz

  Lumină pentru toate gusturile


  Alegerea luminii potrivite pentru identitatea brandului dvs. poate fi dificilă. De aceea, gama de LED-uri StyliD oferă patru tipuri diferite de lumină. Corpurile de iluminat au un design identic, însă proiectează nuanțe diferite de alb pentru a vă permite întotdeauna să găsiți lumina perfectă pentru proiectul dvs., îmbunătățind designul magazinului și consolidând identitatea brandului dvs.

  Găsiți tipul perfect de lumină pentru brandul dvs.

  Standard 830 – iluminat eficient

  Standard 830

  • Economii maxime de energie
  • Iluminat eficient pentru fiecare colț al spațiului dvs.
  Alb Premium – un spectru cromatic bogat

  Alb Premium

  • Un spectru cromatic bogat care pune în valoare produsele
  • Echilibrul perfect între calitatea luminii și economiile de energie
  CrispWhite – lumină intensă

  CrispWhite

  • Experiența albului intens și a culorilor vibrante
  • Lumina intensă, strălucitoare, vă va scoate exponatele în evidență

  Noua aventură a cumpărăturilor


  În trecut, mersul la cumpărături era mult mai simplu. Urcam în mașină, mergeam la magazin, apoi reveneam acasă cu portbagajul plin de cumpărături. Acum, procesul este mult mai complex, date fiind numeroasele canale de comunicare și puncte de contact dintre comercianți și consumatori.

   

  Revista RetailScene