Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Idei interesante
  pentru afacerea dumneavoastră

  Servicii de proiect

  Instalarea unui nou sistem de iluminat poate fi dificilă. Serviciile de proiect de iluminat Philips vă vor ajuta să realizaţi acest lucru rapid, economic şi cu întreruperi minime ale activităţilor dvs. Vom asigura managementul complet al proiectului, astfel că nu va fi nevoie să discutaţi personal cu numeroşii furnizori, antreprenori şi cu companiile de transport. În cazul în care aveţi deja o echipă pentru proiect, vom colabora cu ei pentru a ne asigura că totul evoluează conform planului.
  Oameni discutând despre un proiect în jurul unei mese

  Managementul proiectelor   

   

  Indiferent de nivelul dvs. de implicare, managerii noştri de proiect vă vor ajuta să transpuneţi soluţia de pe planşetă în realitate, în manieră cât mai cursivă.

  Un consultant şi un muncitor discutând despre un proiect

  Instalarea sistemului

   

  Instalarea corectă a unui sistem de iluminat este fără îndoială cea mai importantă parte a oricărui proiect. Este esenţial ca echipamentele să fie pregătite corespunzător, să fie montate cu atenţie conform normativelor in vigoare si a documentatiei tehnice a producatorului. Dacă se va ocupa Philips de instalarea sistemului dvs. de iluminat, puteţi avea încredere că acesta va funcţiona fără probleme mult timp după instalare.

   

  Chiar dacă există multe companii renumite care pot instala echipamentele dvs., niciuna nu înţelege produsele Philips mai bine decât noi. Din acest motiv, noi oferim şi parteneriate separate de instalare pentru proiecte de iluminat diverse. Iar dacă aveţi deja o relaţie cu un antreprenor de instalare preferat, noi putem asigura servicii de supervizare profesionale şi bine intenţionate.

   

   

  Oameni discutând despre un proiect în jurul unei mese

  Integrare şi programare

   

  Dacă aveţi un proiect ale cărui nevoi depăşesc domeniul standard al iluminatului, noi vă putem ajuta. Inginerii noştri pot integra sistemul de iluminat cu sistemele de încălzire, de sunet, cu afişaje vizuale şi o mare varietate de alte mijloace. Vă putem oferi chiar şi asistenţă de specialitate privind integrarea.

   

  NOTĂ: Este posibil ca anumite servicii să nu fie disponibile în toate ţările. Contactaţi reprezentantul dumneavoastră local Philips.

  Cazuri

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate