Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Idei interesante
  pentru afacerea dumneavoastră

  Servicii de consultanţă

  Sistemul dvs. de iluminat este un membru important al echipei. Aflaţi ce performanţe are cu ajutorul Serviciilor de consultanţă pentru iluminat Philips. Consultanţii noştri vor analiza eficienţa sistemului, vor identifica modalităţile de îmbunătăţire şi vor elabora un raport cu beneficiile unei modernizări.

   

  Căutaţi idei de îmbunătăţire a mediului propriu cu ajutorul luminii? De la iluminatul decorativ simplu până la înfrumuseţarea oraşelor, serviciile Philips vă vor oferi sugestii privind cele mai bune opţiuni pentru satisfacerea nevoilor dvs.

  Trei oameni de afaceri în mijlocul unei discuţii

  Audit luminotehnic

   

  Sistemul dvs. de iluminat poate fi mai costisitor decât vă imaginaţi - iar aceste costuri nu sunt oglindite doar de facturile de electricitate lunare. Noi putem efectua evaluări de specialitate prin care calculăm energia folosită de sistemul dvs. de iluminat, ce cheltuieli aveţi cu sistemul şi ce cantitate de carbon emite.

   

  În continuare, putem stabili ce economii ar putea genera o modernizare şi cum poate fi folosit iluminatul pentru a îmbunătăţi atmosfera în clădirea dvs. Auditurile detaliate vor indica şi lucrările necesare pentru implementarea schimbărilor.

   

  Cu datele şi cifrele furnizate de un audit energetic, veţi fi pregătiţi pentru a alege opţiunea cea mai adecvată pentru compania dvs.

  Oameni de afaceri uitându-se la o tablă albă

  Aducem ideile creative la viaţă 

   

  Iluminatul de nouă generaţie poate face minuni pentru afacerea dvs. – iar maximizarea eficienţei energetice este doar vârful aisbergului. Iluminatul creativ poate susţine sau poate facilita accelerarea productivităţii, poate creşte veniturile, poate transforma clădiri în puncte de interes şi multe altele.

   

  Philips este pregătit să transpună ideile inspirate în realitate.

  Oameni de afaceri discutând despre un proiect în jurul unei mese

  Vă ajutăm să planificaţi şi să puneţi în practică 

   

  Alegerea conceptului de iluminat preferat este doar o parte a aventurii. Mai departe, va trebui să hotărâţi cum îl veţi pune în aplicare. Consultanţii noştri vă vor ajuta să elaboraţi un plan personalizat în funcţie de nevoile unice ale companiei dvs.

  Bărbat lucrând la birou

  Vă ajutăm să fiţi convingători pentru colegi 

   

  Consultanţii noştri vă vor ajuta să elaboraţi planuri de afaceri clare şi convingătoare care să justifice valoarea investiţiei. Veţi putea explica în detaliu beneficiile proiectului şi lucrările necesare pentru finalizarea acestuia.  

   

  S-ar putea să vă intereseze şi faptul că Philips vă poate oferi asistenţă şi în privinţa gestionării şi finanţării proiectului de modernizare. Cu Serviciile de proiect Philips şi Serviciile de capital pentru iluminat, investiţia în ceea ce priveşte timpul, obstacolele întâlnite şi fluxul de numerar poate fi minimă – sau chiar inexistentă.

   

  Cazuri

  Contactaţi-ne

   

  Pentru întrebări privind oricare dintre sistemele noastre de iluminat profesional, folosiţi acest formular:

   

  Folosiţi formularul nostru avansat pentru întrebări detaliate