Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Adaptați chiar și cel mai mic detaliu în funcție de nevoile dvs.,
  cu un plan de iluminat personalizat.

  Servicii profesionale

  Cunoștințe despre iluminat și design personalizat

  servicii profesionale pentru iluminat – proiectarea unui sistem de iluminat

  Servicii de audit și design

   

  Un sistem excelent de iluminat începe cu un plan bine gândit. Pentru a vă ajuta să luați o decizie informată, Philips va începe prin a evalua măsura în care echipamentele dvs. curente corespund nevoilor dvs. legate de iluminat. Vom efectua un audit detaliat al organizației, unității sau proiectului dvs. Datele colectate la fața locului vor permite crearea unui proiect informat și optimizat al sistemului de iluminat , care să corespundă cerințelor dvs. – acum și în viitor.

  Servicii de consultanță Philips Lighting

  Servicii de consultanță

   

  Nu este suficient să știți ce anume vă doriți de la sistemul dvs. de iluminat; mai trebuie să știți și cum să obțineți toate aceste lucruri. Cu ajutorul serviciilor de consultanță oferite de Philips, veți putea crea cel mai eficient plan de iluminat pe termen lung – acesta putând consta în soluții de orice tip, de la simpla înlocuire a becurilor cu LED-uri la o instalație complet nouă. Vă vom ajuta, de asemenea, să dezvoltați argumente convingătoare pentru investițiile planificate și vă vom propune opțiuni de finanțare care vă vor permite să vă utilizați capitalul pentru activitățile dvs. principale de afaceri.

   

  Odată ce ați stabilit prioritățile și scopul noii dvs. instalații de iluminat, cu ajutorul serviciilor noastre de consultanță veți putea adăuga celelalte detalii necesare. Acest lucru include utilizarea unui design detaliat din perspectiva experienței utilizatorilor, pre-vizualizări ale instalației finale și machete.

  Studiu de caz

  Tunelul Sørnes

  Oferim iluminat de calitate prin serviciile noastre de planificare profesională și proiectare

   

  Philips a echipat tunelul Sørnes din Ålesund, Norvegia, cu lungimea de 236 de metri, cu un sistem adaptiv de iluminat cu LED-uri, utilizând serviciile de planificare de proiect, proiectare de sisteme și punere în funcțiune pentru a asigura un concept de iluminat complet integrat.

  Aveți întrebări? Sugestii?

  Ne puteți contacta în orice moment –
  vom aprecia orice opinii doriți să ne transmiteți!