Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  • Produs
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    Sistemul de control al iluminatului ActiLume de la Philips este compus dintr-un senzor şi un controler de dimensiuni mici şi cu greutate redusă, proiectate pentru integrarea facilă în corpuri de iluminatActiLume este o adevărată soluţie „plug & play” pentru birouri necompartimentate (până la 11 corpuri de iluminat) sau compartimentate (de ex., 4 corpuri de iluminat)Utilizat în cadrul unui concept pentru corpuri de iluminat de tip principal-secundar, uşor de utilizat şi de instalatBroşuri pentru aplicaţii specifice sunt disponibile pentru a vă ajuta să specificaţi şi să aplicaţi sistemul în mod optimPunerea în funcţiune este opţională pentru alte moduri de aplicare în afară de birouri necompartimentate sau compartimentate. Cu ajutorul acestei metode, funcţiile pot fi schimbate fără a afecta instalaţia electrică

    Benefits

    ActiLume este un sistem de control „plug & play” care asigură reducerea consumului de energie prin exploatarea luminii naturale şi comutare automată. Sistemul se bazează pe fişe de utilizare şi instalare simple, dedicate
    Sistemul ActiLume constă din trei senzori miniaturali de ultimă generaţie şi un controler care conţine o serie de moduri preprogramate.
    Cele două moduri aplicate cel mai frecvent, birouri compartimentate sau necompartimentate, pot fi selectate prin simpla apăsare a butonului de service

    Caracteristici

    Philips ActiLume este un sistem de control al iluminatului DALI proiectat pentru confort maxim şi economii la energie de până la 75% (în mod complet automat şi folosit în combinaţie cu balasturile Philips HF-Regulator EII Touch şi DALI). Acest lucru permite amortizarea rapidă a investiţiei.
    Senzorul de lumină este sensibil la radiaţii vizibile (corespunzând ochiului uman), asigurând reducerea automată a consumului de energie prin reglare în funcţie de lumina naturală, fără disconfort vizual pentru utilizator.
    Detectorul de mişcare este foarte sensibil la mişcarea umană şi este combinat cu temporizări prelungite pentru a asigura funcţionalitatea optimă într-un spaţiu de birouri.
    Se pot crea soluţii semi-automate prin conectarea unui întrerupător cu revenire pentru reţea la controler sau prin folosirea unei unităţi de telecomandă cu infraroşii. Astfel, setările pot fi suprareglate manual în funcţie de preferinţele personale.
    În plus, ActiLume face posibilă selectarea unor moduri specifice care au fost dezvoltate special în conformitate cu noua legislaţie, astfel determinând o mare flexibilitate în utilizarea sistemului. Aceste moduri pot fi activate prin utilizarea unui instrument simplu de selectare a modului, IRT8098/00.
    O setare de aplicaţie specifică poate fi schimbată cu uşurinţă prin selectarea unui alt mod pe instrumentul avansat de selectare a modului, IRT8099/00.
    Controlerul ActiLume conţine două ieşiri DALI. Aceste ieşiri sunt preprogramate (setate din fabrică) drept şir pentru fereastră şi coridor cu deviere fixă a luminii.
    Sistemul poate controla maximum 11 balasturi şi poate fi extins cu maximum două detectoare de mişcare suplimentare, cu senzor de extensie tip LRM8118/00. Pentru fiecare detector de mişcare suplimentar, numărul maxim de balasturi scade cu 1.
    Setarea din fabrică a nivelului luminii este la 600 lucşi, la un factor de reflexie de 0,3

    Utilizări

    Sistemul ActiLume este proiectat pentru toate aplicaţiile pentru birouri, de la birouri necompartimentate până la birouri compartimentate, holuri sau toalete şi de la coridoare până la săli de şedinţe mici.
    Oferă moduri de confort specifice, de ex. pentru şcoli, linii luminoase şi concepte de iluminat direct/indirect
    Include chiar şi un mod de confort specific care combină economiile maxime la energie cu confortul suplimentar pe baza unei soluţii EN 12464 practice (mod 4, 5 sau 9).
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii