Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  Închidere filtre Afişare filtre
  Afişare mai multe filtre
  Afişare mai puţine filtre
  • Produs
  • Wattaj (W)
  • Reglarea intensităţii luminoase
  • IK rating
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    Unitatea de dezinfectare a aerului cu UV-C de la Philips reprezintă o modalitate puternică și eficientă de a dezinfecta aerul circulant. Unitatea aspiră aerul în interiorul său, unde radiațiile UV-C inactivează până la 95 % din microorganisme dintr-o suprafață de 80 m3, în doar o oră (acoperire circulară de 28 m2)(1). Unitatea de sine stătătoare poate fi deplasată pe roți, fără să fie necesară instalare. Acoperă o gamă largă de aplicații profesionale, de la birouri și magazine până la industria hotelieră. Designul estetic asigură radiații UV-C controlate eficient (RG0) și permite utilizarea în prezența oamenilor.

    Benefits

    Realizează dezinfectarea aerului în proporție de 95% pe 80 m3 într-o oră(1).
    Acoperire circulară a 28 m2.
    Nu sunt necesare montajul sau instalarea într-o poziție fixă, poate fi mutat oriunde în încăpere.
    Cameră interioară fiabilă și rezistentă pentru iradierea cu UV-C.
    Interfață ușor de utilizat cu afișaj clar și gamă de opțiuni flexibile. Interfață ușor de utilizat, cu afișaj clar și butoane simple, gamă completă de opțiuni flexibile.
    Design estetic.
    Siguranță mecanică și eficiență antimicrobiană confirmate de rapoarte științifice independente:• Eficiență antimicrobiană confirmată de rapoarte științifice independente(1).• Întreținere simplă cu notificări afișate privind piesele de schimb.
    (1) Henan Zhongke Lianchuang Test Service Co., Ltd, concluzia testului: unitatea de aer de dezinfecție UV-C Philips CA UVCA200) a fost operată timp de 60min și respectiv 120min în camera de testare de 80m³, iar rata de ucidere a bacteriilor naturale din aer a fost ≥95% în fiecare test care a îndeplinit cerința WS / T648-2019《Cerințe igienice generale pentru un aparat de dezinfectare a aerului》

    Caracteristici

    Material carcasă: plastic rezistent la UV.
    Lampă UV-C Philips: versiunea PL-L 4*18W
    Balast Philips: HFP 236.
    Panou tactil: buton temporizator cu opțiunile de pornire și 30/60/120 min, buton pentru viteza ventilatorului cu opțiunile redusă, medie și ridicată, buton de blocare pentru a evita operările nedorite, buton de pornire/oprire.
    Afișaj pe interfața pentru utilizator, care începe numărătoarea inversă a duratei presetate de dezinfectare.
    Datorită caracteristici de pornire de siguranță, lampa UVC poate fi aprinsă numai atunci când capacul din spate al camerei interioare UVC a fost asamblat în mod corespunzător.
    Patru roți pentru mobilitate și flexibilitate.

    Utilizări

    Saloane de înfrumusețare
    Camere de hotel
    Restaurante
    Săli de ședințe mici din birouri și bănci
    Săli de clasă din școli și grădinițe
    Săli de așteptare din clinici

    Avertizare și securitate

    Avertismente și securitate: La fel ca orice sistem de dezinfectare, lămpile și dispozitivele UV-C trebuie instalate și utilizate în mod corect. Expunerea directă la UV-C pot fi periculoase și pot provoca reacții precum arsurile de soare pe piele și deteriorări grave ale corneei.
    NEGAREA RESPONSABILITĂȚII: Eficiența unității de aer cu UV-C în inactivarea anumitor virusuri, bacterii, protozoare, ciuperci sau alte microorganisme dăunătoare este conform descrierii de mai sus la secțiunea „Avantaje”. Signify și grupul său de companii nu promit și nu garantează că utilizarea aerului activ de dezinfectare cu UV-C va proteja utilizatorii sau va preveni infecțiile și/sau contaminarea cu orice virusuri, bacterii, protozoare, ciuperci, afecțiuni sau boli. Unitatea de aer cu UV-C nu este aprobată, nu este destinată și nu trebuie utilizată pentru dezinfectarea dispozitivelor medicale. În plus față de și fără limitare la orice excluderi sau limitări de răspundere pentru Signify și grupul său de companii, după cum se stabilește în eventualele acorduri de vânzare, de distribuție sau de punere la dispoziție în alt mod a unității de aer cu UV-C, Signify și grupul său de companii nu vor avea nicio răspundere pentru nicio revendicare sau daune rezultate din sau în legătură cu orice utilizare a unității de dezinfectare a aerului cu UV-C în afară de utilizările prevăzute sau contrar instrucțiunilor de montare și operare, fiecare după cum sunt descrise în acest document în secțiunea „Aplicație”, în manualele de utilizare și/sau în instrucțiunile de montaj.
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii