Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  Închidere filtre Afişare filtre
  Afişare mai multe filtre
  Afişare mai puţine filtre
  • Produs
  • Wattaj (W)
  • Reglarea intensităţii luminoase
  • IK rating
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    Dispozitivul linear cu senzor pentru dezinfectare cu UV-C este conceput pentru dezinfectarea suprafețelor și este adecvat pentru o gamă largă de aplicații. Dispozitivul linear pentru dezinfectare cu UV-C furnizează iradiere universală cu UV-C cu distribuție omogenă. Capacitatea sa de dezinfectare se bazează pe puterea utilizată și pe un timp specific de expunere pentru o distanță dată de la suprafața respectivă. La momentul utilizării nu ar trebui să fie prezentă nicio persoană și niciun animal, din cauza riscului de vătămare a ochilor și a pielii. Dispozitivul este însoțit de sisteme de comandă de siguranță care utilizează monitorizarea prin senzori, care opresc automat dispozitivul linear de dezinfectare cu UV-C dacă se detectează prezența unei persoane sau a unui animal în raza de acțiune a senzorului. Performanțele sunt sporite de corpul aparatului de iluminat fabricat din aluminiu cu factor mare de reflexie și foarte durabil care îi îmbunătățește și mai mult eficacitatea și direcționează lumina UV-C către suprafețele care vor fi iradiate și în raza de acțiune a senzorului.

    Benefits

    Lumina UV-C inactivează eficient majoritatea virusurilor și germenilor de pe suprafețele iradiate direct.(1)
    Produsele de dezinfectare a suprafețelor cu UV-C, dotate cu sursele noastre de lumină UV-C, pot inactiva 99% din virusul SARS-CoV-2 de pe suprafețe, la niveluri sub valorile detectabile.(2)
    Dezinfectare dovedită și eficientă, de-a lungul duratei de utilizare a lămpii și aparatului de iluminat
    Ecologice - fără emisii de ozon în timpul utilizării sau după aceea
    Dotate cu elemente de siguranță, precum senzorii integrați fizic, care opresc automat dispozitivul linear pentru dezinfectare cu UV-C atunci când percep prezența unei persoane sau a unui animal
    Se pot utiliza în numeroase aplicații
    Presetări ale temporizatorului pentru 30 de minute, 1 oră, 2 ore și 3 ore, pentru setarea în funcție de aplicație
    (1) Fluence (UV Dose) Required to Achieve Incremental Log Inactivation of Bacteria, Protozoa, Viruses and Algae (Fluența (doza de UV) necesară pentru inactivarea cu ordin gradual de mărime a bacteriilor, protozoarelor, virusurilor și algelor). Revizuit, actualizat și extins de Adel Haji Malayeri, Madjid Mohseni, Bill Cairns și James R. Bolton. Cu contribuții anterioare din partea lui Gabriel Chevrefils (2006) și a lui Eric Caron (2006). Cu evaluare inter pares de către Benoit Barbeau, Harold Wright (1999) și Karl G. Linden.
    (2) În teste de laborator, sursele de lumină UV-C de la Signify au redus infectivitatea pe o suprafață cu virusul SARS-CoV-2 la niveluri sub cele detectabile în nu mai puțin de 9 secunde (Nadia Storm et al., 2020)."

    Caracteristici

    Sistem optic cu oglindă special proiectată pentru a reduce emisiile UV-C la grupa de risc 0 dincolo de suprafața acoperită de senzor
    Sistemul optic cu oglindă proiectat special îmbunătățește eficacitatea
    Comutator DIP disponibil în setările de timp ale senzorului, în funcție de aplicație
    Lampă Philips T8 TUV inclusă: 36 W
    Vârf radiații UV de unde scurte la 253,7 nm (UV-C)
    Diferite opțiuni de montare

    Utilizări

    Magazine: Dezinfectare coșuri de cumpărături, rafturi și tejghele.
    Saloane de înfrumusețare: Dezinfectare încăperi, podelele, oglinzi, suprafețe scaune și alte suprafețe sensibile.
    Școli: Dezinfectare pereții, podelele, bănci și suprafețe din sălile de clasă.
    Birouri: Dezinfectare încăperi de lucru, spații de conferințe și coridoare.
    Bănci: Dezinfectare tejghele, bancomate și suprafețe de lucru.
    HoReCa: Dezinfectare camere de oaspeți, suprafețe din zona recepției și alte încăperi.
    Magazine alimentare: dezinfectare bacteriile pe suprafețe de pregătire și echipamente.
    Toalete: Dezinfectare mobilier din băi, chiuvete și oglinzi.
    Transporturi: Dezinfectare spații de așteptare pentru pasageri.

    Avertizare și securitate

    PERICOL: Produs UV din grupa de risc 3. La fel ca orice sistem de dezinfectare, lămpile și dispozitivele UV-C trebuie instalate și utilizate în mod corect. Expunerea directă la UV-C poate fi periculoasă și poate provoca reacții precum arsurile de soare pe piele și deteriorări grave ale corneei. Deoarece radiațiile UV-C sunt invizibile pentru ochi, dispozitivul linear pentru dezinfectarea cu UV-C a aerului din nivelul superior al spațiilor închise trebuie să fie montat împreună cu măsurile de protecție adecvate, pentru a se asigura utilizarea acestuia într-un mod sigur. Dispozitivele lineare pentru dezinfectarea cu UV-C a aerului din nivelul superior al spațiilor închise trebuie utilizate numai cu protecții de siguranță adecvate, dar fără limitare la cele indicate în instrucțiunile de montaj și/sau manualul de utilizare.
    Expunerea directă la UV-C este periculoasă. Produsele Philips UV-C trebuie vândute doar prin parteneri calificați și trebuie montate de specialiști, în conformitate cu cele mai stricte cerințe legale și de siguranță. Produsele noastre UV-C nu sunt destinate utilizării în aplicații sau activități care pot cauza și/sau duce la deces, vătămări personale și/sau daune asupra mediului.
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii