Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  Închidere filtre Afişare filtre
  Afişare mai multe filtre
  Afişare mai puţine filtre
  • Produs
  • Wattaj (W)
  • Reglarea intensităţii luminoase
  • IK rating
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    Dispozitivul activ de dezinfectare cu UV-C a aerului este conceput pentru dezinfectarea zilnică a aerului în timpul activității comerciale, fără întrerupere.Poate fi instalat pe perete sau pe tavan, în multe tipuri diferite de locații, chiar și în cele sensibile la UV-C.Datorită ventilatoarelor, aerul din cameră este tras în interiorul dispozitivului, filtrat, și apoi supus unei dezinfecții intense datorită celor 2 lămpi UV-C de 60 W. Din dispozitivul activ de dezinfectare cu UV-C a aerului , aerul iese curat în încăpere.

    Benefits

    Activați funcționarea continuă în timp ce activitatea comercială continuă
    Putere ridicată de dezinfectare a aerului
    Utilizare sigură
    Ușor de instalat și de pus în funcțiune
    Ușor de întreținut

    Caracteristici

    Lămpi Philips PL-L TUV incluse: 2x60 W
    Filtru de praf
    Montaj pe perete sau pe tavan
    Radiația UV-C este emisă doar în interiorul dispozitivului, nu și în afara acestuia

    Utilizări

    Birouri, săli de ședințe, toalete, cafenele, cabine telefonice
    Vestiare, camere de oaspeți, săli de așteptare
    Unități de producție alimentară, săli de maturare, muzee

    Avertizare și securitate

    PERICOL: La fel ca orice sistem de dezinfectare, lămpile și dispozitivele UV-C trebuie instalate și utilizate în mod corect. Expunerea directă la UV-C pot fi periculoase și pot provoca reacții precum arsurile de soare pe piele și deteriorări grave ale corneei.
    DISCLAIMER (DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII): eficiența dezinfectării cu UV-C a aerului activ în inactivarea anumitor virusuri, bacterii, protozoare, ciuperci sau alte microorganisme dăunătoare este conformă descrierii de mai sus la secțiunea „Avantaje”. Signify și grupul său de companii nu promit și nu garantează că utilizarea dezinfectării cu UV-C a aerului activ va proteja utilizatorii sau va preveni infecțiile și/sau contaminarea cu orice virusuri, bacterii, protozoare, ciuperci, afecțiuni sau boli. Dezinfectarea cu UV-C a aerului activ nu este aprobată, nu este destinată și nu trebuie utilizată pentru dezinfectarea dispozitivelor medicale. În plus față de și fără limitare la orice excluderi sau limitări de răspundere pentru Signify și grupul său de companii, după cum se stabilește în eventualele acorduri de vânzare, de distribuție sau de punere la dispoziție în alt mod a dispozitivelor de dezinfectare cu UV-C a aerului activ, Signify și grupul său de companii nu vor avea nicio răspundere pentru nicio revendicare sau daune rezultate din sau în legătură cu orice utilizare a dispozitivelor de dezinfectare cu UV-C a aerului activ în afară de utilizările prevăzute sau contrar instrucțiunilor de montare și operare, fiecare după cum sunt descrise în acest document la secțiunea „Aplicații”, în manualele de utilizare și/sau instrucțiunile de montaj.
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii