Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  Închidere filtre Afişare filtre
  Afişare mai multe filtre
  Afişare mai puţine filtre
  • Produs
  • Wattaj (W)
  • Reglarea intensităţii luminoase
  • IK rating
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    Bagheta UV-C este concepută pentru dezinfectarea suprafețelor și este adecvată pentru o gamă largă de aplicații. Bagheta UV-C furnizează iradiere universală cu UV-C cu distribuție omogenă. Capacitatea sa de dezinfectare se bazează pe puterea utilizată și pe un timp specific de expunere pentru o distanță dată de la suprafața respectivă. La momentul utilizării nu ar trebui să fie prezentă nicio persoană, din cauza riscului pentru ochi și piele. Performanțele sunt sporite de aparatul din aluminiu cu factor mare de reflexie și foarte durabil, care îi îmbunătățește și mai mult eficacitatea și direcționează lumina UV-C către suprafețele care vor fi iradiate. Suporturile lămpii și capacele terminale sunt protejate împotriva UV-C, datorită protecției dedicate. Sunt disponibile versiuni cu 1 lampă și 2 lămpi, atât pentru bagheta simplă, cât și pentru cea cu reflector. Acest lucru oferă o flexibilitate și mai mare.

    Benefits

    Lumina UV-C inactivează eficient majoritatea virusurilor și germenilor de pe suprafețele iradiate direct*1. Produsele de dezinfectare a suprafețelor cu UV-C, dotate cu sursele noastre de lumină UV-C, pot inactiva 99% din virusul SARS-CoV-2 de pe suprafețe, la niveluri sub valorile detectabile*2.
    Dezinfectare dovedită și eficientă, de-a lungul duratei de utilizare a lămpii și aparatului de iluminat
    Ecologice - fără emisii care afectează stratul de ozon în timpul utilizării sau după aceea
    În combinație cu protecțiile precum dispozitivele cu acces controlat, sunt utilizate în siguranță
    (*1) Fluence (UV Dose) Required to Achieve Incremental Log Inactivation of Bacteria, Protozoa, Viruses and Algae (Fluența (doza de UV) necesară pentru inactivarea cu ordin gradual de mărime a bacteriilor, protozoarelor, virusurilor și algelor). Revizuit, actualizat și extins de A. Haji Malayeri, M. Mohseni, B. Cairns și J. R. Bolton. Cu contribuții anterioare din partea lui Gabriel Chevrefils (2006) și a lui Eric Caron (2006). Cu evaluare inter pares de către B. Barbeau, H. Wright (1999) și K. G. Linden.
    (*2) Nadia Storm et al, Rapid and complete inactivation of SARS-CoV-2 by UV-C irradiation (Inactivarea rapidă și completă a SARS-CoV-2 cu emisii UV-C), 2020. Raport disponibil la adresa https://www.nature.com/articles/s41598-020-79600-8. Valoarea emisiilor folosite în cadrul acestui studiu este de 0,849 mW/cm2.

    Caracteristici

    Configurații de lămpi posibile: versiune cu 1 lampă sau 2 lămpi
    Disponibile cu sau fără reflectoare
    Lampă Philips T8 TUV inclusă: 18 W sau 36 W
    Vârf radiații UV de unde scurte la 253,7 nm (UVC)
    Carcasă din aluminiu reflectorizant superior pentru reflectivitate și performanțe mai bune
    Toate componentele din plastic sunt protejate de ecrane anti-UV-C
    Diferite opțiuni de montare
    Se conformează cu toate reglementările și standardele aplicabile

    Utilizări

    Retail: Mențineți coșurile de cumpărături, rafturile și tejghelele lipsite de contaminare
    Saloane de înfrumusețare: Dezinfectați încăperile, podelele, oglinzile, suprafețele scaunelor și alte suprafețe sensibile
    Școli: Dezinfectați pereții, podelele, băncile și suprafețele din sălile de clasă
    Birouri: Neutralizați încăperi de lucru, spații de conferințe și coridoare
    Bănci: Dezinfectați tejghele, bancomate și suprafețe de lucru
    Ospitalitate/Hoteluri: Dezinfectați camere de oaspeți, suprafețele din zona recepției și din sălile de fitness
    Magazine alimentare: Eliminați bacteriile pentru pregătirea suprafețelor și echipamentelor
    Toalete: Dezinfectați mobilierul din băi, chiuvetele și oglinzile

    Avertizare și securitate

    PERICOL: Produs UV grupa de risc 3. Ca orice sistem de dezinfecție, lămpile și dispozitivele UV-C trebuie instalate și utilizate în mod corect.
    Expunerea directă la UV-C poate fi periculoasă și poate duce la o reacție asemănătoare cu arsurile solare a pielii și leziuni grave ale corneei. Deoarece UV-C este invizibil pentru ochi, sigla UV-C trebuie instalată împreună cu dispozitive de protecție adecvate pentru a se asigura că șipa UV-C poate fi utilizată într-un mod sigur. Baghetele UV-C trebuie utilizate doar ca și componente într-un sistem care constă în măsuri de siguranță adecvate, cum ar fi, dar fără a se limita la, cele indicate în instrucțiunile de montare și/sau manualul de utilizare.
    Dispozitivele Philips UV-C trebuie vândute doar prin parteneri calificați și trebuie montate de specialiști, în conformitate cu cele mai stricte cerințe legale și de siguranță. Produsele noastre UV-C nu sunt destinate utilizării în aplicații sau activități care pot cauza și/sau duce la deces, vătămări personale și/sau daune asupra mediului.
    Disclaimer:
    Dispozitivele Philips UV-C trebuie să fie numai vândute prin parteneri calificați și instalate de profesioniști în conformitate cu cerințele noastre stricte de siguranță și legale. Produsele noastre UV-C nu sunt destinate să fie utilizate în aplicații sau activități care pot cauza și/sau duce la deces, vătămare corporală și/sau deteriorare a mediului. anumiți viruși, bacterii, protozoare, ciuperci sau alte microorganisme dăunătoare este așa cum este descris în secțiunea Beneficii. Signify și grupul său de companii nu promit și nu garantează că folosirea baghetelor UV-C va proteja sau preveni orice utilizator de infecție și/sau contaminare cu orice microorganisme dăunătoare, boală sau boală. Baghetele UV-C nu sunt aprobate pentru, nu sunt destinate și nu trebuie utilizate pentru dezinfectarea dispozitivelor medicale. În plus față de și fără limitare a oricăror excluderi sau limitări de răspundere a Signify și a grupului său de companii, așa cum se prevede în orice acord de vânzare, distribuție sau punerea la dispoziție în alt mod a lansete UV-C, Signify și grupul său de companii nu vor avea nicio responsabilitate. sau orice răspundere pentru orice pretenție sau daune care pot apărea din sau se pot lega de orice utilizare a baghetelor UV-C în afara utilizării lor prevăzute sau contrar instrucțiunilor de instalare și utilizare, fiecare așa cum este descris în Aplicații, manualul de utilizare și/sau instrucțiunile de montare.
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii