Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  Închidere filtre Afişare filtre
  Afişare mai multe filtre
  Afişare mai puţine filtre
  • Produs
  • Wattaj (W)
  • Reglarea intensităţii luminoase
  • IK rating
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    Bagheta UV-C este concepută pentru dezinfectarea suprafețelor și este adecvată pentru o gamă largă de aplicații. Bagheta UV-C furnizează iradiere universală cu UV-C cu distribuție omogenă. Capacitatea sa de dezinfectare se bazează pe puterea utilizată și pe un timp specific de expunere pentru o distanță dată de la suprafața respectivă. La momentul utilizării nu ar trebui să fie prezentă nicio persoană, din cauza riscului pentru ochi și piele. Performanțele sunt sporite de aparatul din aluminiu cu factor mare de reflexie și foarte durabil, care îi îmbunătățește și mai mult eficacitatea și direcționează lumina UV-C către suprafețele care vor fi iradiate.Suporturile lămpii și capacele terminale sunt protejate împotriva UV-C, datorită protecției dedicate. Sunt disponibile versiuni cu 1 lampă și 2 lămpi, atât pentru bagheta simplă, cât și pentru cea cu reflector. Acest lucru oferă o flexibilitate și mai mare.

    Benefits

    Lumina UV-C inactivează eficient majoritatea virusurilor și germenilor de pe suprafețele iradiate direct*1. Produsele de dezinfectare a suprafețelor cu UV-C, dotate cu sursele noastre de lumină UV-C, pot inactiva 99% din virusul SARS-CoV-2 de pe suprafețe, la niveluri sub valorile detectabile*2.
    Dezinfectare dovedită și eficientă, de-a lungul duratei de utilizare a lămpii și aparatului de iluminat
    Ecologice - fără emisii care afectează stratul de ozon în timpul utilizării sau după aceea
    În combinație cu protecțiile precum dispozitivele cu acces controlat, sunt utilizate în siguranță
    *1 Fluence (UV Dose) Required to Achieve Incremental Log Inactivation of Bacteria, Protozoa, Viruses and Algae (Fluența (doza de UV) necesară pentru inactivarea cu ordin gradual de mărime a bacteriilor, protozoarelor, virusurilor și algelor). Revizuit, actualizat și extins de A. Haji Malayeri, M. Mohseni, B. Cairns și J. R. Bolton. Cu contribuții anterioare din partea lui Gabriel Chevrefils (2006) și a lui Eric Caron (2006). Cu evaluare inter pares de către B. Barbeau, H. Wright (1999) și K. G. Linden.*2 Nadia Storm et al, Rapid and complete inactivation of SARS-CoV-2 by UV-C irradiation (Inactivarea rapidă și completă a SARS-CoV-2 cu emisii UV-C), 2020. Raport disponibil la adresa https://www.nature.com/articles/s41598-020-79600-8. Valoarea emisiilor folosite în cadrul acestui studiu este de 0,849 mW/cm2.

    Caracteristici

    Configurații de lămpi posibile: versiune cu 1 lampă sau 2 lămpi
    Disponibile cu sau fără reflectoare
    Lampă Philips T8 TUV inclusă: 18 W sau 36 W
    Vârf radiații UV de unde scurte la 253,7 nm (UVC)
    Carcasă din aluminiu reflectorizant superior pentru reflectivitate și performanțe mai bune
    Toate componentele din plastic sunt protejate de ecrane anti-UV-C
    Diferite opțiuni de montare
    Se conformează cu toate reglementările și standardele aplicabile

    Utilizări

    Retail: Mențineți coșurile de cumpărături, rafturile și tejghelele lipsite de contaminare
    Saloane de înfrumusețare: Dezinfectați încăperile, podelele, oglinzile, suprafețele scaunelor și alte suprafețe sensibile
    Școli: Dezinfectați pereții, podelele, băncile și suprafețele din sălile de clasă
    Birouri: Neutralizați încăperi de lucru, spații de conferințe și coridoare
    Bănci: Dezinfectați tejghele, bancomate și suprafețe de lucru
    HoReCa: Dezinfectați camere de oaspeți, suprafețele din zona recepției și din sălile de fitness
    Magazine alimentare: Eliminați bacteriile pentru pregătirea suprafețelor și echipamentelor
    Toalete: Dezinfectați mobilierul din băi, chiuvetele și oglinzile

    Avertizare și securitate

    PERICOL: Produs UV din grupa de risc 3. La fel ca orice sistem de dezinfectare, lămpile și dispozitivele UV-C trebuie instalate și utilizate în mod corect.
    Expunerea directă la UV-C poate fi periculoasă și poate provoca reacții precum arsurile de soare pe piele și deteriorări grave ale corneei. Deoarece radiațiile UV-C sunt invizibile pentru ochi, bagheta UV-C trebuie să fie montată împreună cu măsurile de protecție adecvate, pentru a se asigura utilizarea acesteia într-un mod sigur. Baghetele UV-C trebuie utilizate numai ca elemente într-un sistem compus din protecții de siguranță adecvate, cum ar fi, dar fără limitare la, cele indicate în instrucțiunile de montaj și/sau manualul de utilizare.
    Dispozitivele Philips UV-C trebuie vândute doar prin parteneri calificați și trebuie montate de specialiști, în conformitate cu cele mai stricte cerințe legale și de siguranță. Produsele noastre UV-C nu sunt destinate utilizării în aplicații sau activități care pot cauza și/sau duce la deces, vătămări personale și/sau daune asupra mediului.
    Disclaimer/declinarea responsabilității:
    Eficiența baghetelor UV-C în inactivarea anumitor virusuri, bacterii, protozoarelor, ciupercilor sau altor microorganisme dăunătoare este conform descrierii din Avantaje. Signify și grupul său de companii nu promit și nu garantează că utilizarea baghetelor UV-C vor proteja utilizatorii sau vor preveni infecțiile și/sau contaminarea cu microorganisme dăunătoare, afecțiuni sau boli. Baghetele UV-C nu sunt aprobate, nu sunt destinate și nu trebuie utilizate pentru dezinfectarea dispozitivelor medicale. În plus față de și fără limitare la orice excluderi sau limitări de răspundere pentru Signify și grupul său de companii, după cum se stabilește în eventualele acorduri de vânzare, distribuție sau de punere la dispoziție în alt mod a baghetelor UV-C, Signify și grupul său de companii nu vor avea nicio răspundere pentru nicio revendicare sau daune rezultate din sau în legătură cu orice utilizare a baghetelor UV-C în afară de utilizările prevăzute sau împotriva instrucțiunilor de montare și operare, fiecare după cum sunt descrise în Aplicații, manualul utilizatorului și/sau instrucțiunile de montaj.
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii