Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

    Informaţii despre familia de produse

    Corpurile inovatoare de iluminat PureGlow Powercore oferă profesioniştilor din domeniul iluminatului un flux luminos ridicat într-un sistem compact, uşor de ascuns. PureGlow oferă lumină de calitate excepţională pentru o gamă largă de aplicaţii interioare – de la iluminatul bolţilor până la inundarea luminoasă a pereţilor, la iluminatul de fundal şi multe altele. Iată doar câteva dintre marile avantaje oferite de PureGlow profesioniştilor din domeniul iluminatului şi clienţilor acestora.

    Benefits

    Lumină albă ajustabilă şi lumină colorată dinamic, toate într-o singură instalaţie
    Flexibilitate şi uniformitate a culorii
    Caracter compact şi uşurinţă la instalare

    Caracteristici

    • Performanţă inegalabilă – Inovaţiile majore, ce includ o grupare optică unicat, permit corpurilor de iluminat PureGlow să ofere până la 95 CRI, fluxuri luminoase de până la 800 lm şi temperaturi cromatice de la 2700 K până la 4000 K – toate cu o calitate superioară a fasciculului luminos, asigurând o lumină strălucitoare, uniformă.
    • Design inovator – Datorită dimensiunilor compacte şi distanţei de amestecare extrem de reduse, corpurile de iluminat PureGlow pot excela în locaţiile unde corpurile de iluminat tradiţionale, liniare, sunt nepractice. Sunt disponibile în carcase din aluminiu turnate sub presiune, de 305 mm (1 picior) şi 1.219 mm (4 picioare), cât şi cu o gamă de unghiuri de distribuţie luminoasă – incluzând unghiuri largi (100º x 100º), medii (30º x 60º) şi înguste (10º x 60º). Conectorii cu montare reciprocă asigură o instalare completă, fără surfilare a luminii vizibile între instalaţii – doar lumină pură, continuă.
    • Lumină albă şi lumină colorată – PureGlow combină lumina albă ajustabilă şi lumina colorată dinamic sub forma unui corp de iluminat inovator, de înaltă performanţă, care este uşor de instalat şi comandat.
    • Consistenţă superioară a culorii − Consistenţa cromatică începe de la Optibin, procesul nostru brevetat de optimizare a grupării, ce garantează uniformitatea şi consistenţa nuanţelor la nivelul LED-urilor, corpurilor de iluminat şi loturilor de fabricaţie. De asemenea, PureGlow asigură uniformitatea culorii între toate instalaţiile LED dotate cu tehnologia Chromasync. În timpul producţiei, un dispozitiv calibrat de măsurare a luminii creează un algoritm, pentru a defini o gamă cromatică comună pentru toată familia de instalaţii cu LED. Când este activată tehnologia Chromasync, puteţi obţine uniformitatea culorilor între instalaţii – fără a ajusta manual punctele cromatice ale fiecărui corp de iluminat.
    • Sisteme de comandă de top în domeniu − corpurile de iluminat PureGlow funcţionează perfect cu linia completă de controlere Philips Color Kinetics, inclusiv cu IPlayer 3, Light System Manager şi ColorDial Pro – precum şi cu controlere de la alţi producători.
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii