Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  ReachElite IntelliHue Powercore

  Corp de iluminat LED pentru exterior, performant cu tehnologie IntelliHue

  ReachElite IntelliHue Powercore
  Color Kinetics

    Informaţii despre familia de produse

    ReachElite este un corp de iluminat de putere, pentru exterior, de calitate premium, conceput pentru a lumina structuri de exterior de dimensiuni mari, de la poduri și fațade până la monumente și zgârie-nori. Suficient de puternic pentru a ajunge la ținte aflate la distanțe mai mari de 300 ft., ReachElite ridică ștacheta în ceea ce privește calitatea optică a iluminatului cu LED. Calitățile care deosebesc ReachElite de produsele concurente sunt eficiența, puterea mare și adaptabilitatea. ReachElite oferă o lumină albă și colorată de înaltă calitate, exact acolo unde doriți, având o eficiență incredibilă în privința distribuției luminoase. Pe lângă faptul că se risipește foarte puțină lumină, lumina transmisă are o putere mare datorită sistemului optic și unghiului de distribuție luminoasă îngust al corpului de iluminat. Datorită unghiului de distribuție luminoasă nativ mai mic de 3°, ReachElite instaurează un nou nivel de precizie pe piața corpurilor de iluminat cu LED pentru exterior, de calitate premium. Pentru mai multe informații, vizitați www.colorkinetics.com/ls/IntelliHue/ReachElite-IntelliHue-Powercore/.

    Benefits

    Excelează într-o gamă largă de aplicații de iluminat, inclusiv iluminatul ambiental, iluminatul cu spoturi, iluminatul razant al pereților și iluminatul cu efect de perdea luminoasă
    Unghiul de distribuție luminoasă nativ de 3° permite luminii să ajungă la ținte aflate la distanțe de până la 500 ft.
    Tehnologia Chromasync îmbunătățește uniformitatea culorii între toate corpurile de iluminat cu LED din cadrul aceleiași familii

    Caracteristici

    Funcționează perfect cu toată gama de controlere Philips Color Kinetics, inclusiv cu Light System Manager, Video System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbra iColor Keypad și ColorDial Pro—precum și cu controlere de la producători terți.
    ReachElite Powercore oferă ani de zile de utilizare fiabilă, cu protecție sporită împotriva coroziunii, deoarece este în conformitate cu standardul ASTM B117 pentru rezistență la coroziune de peste 1.500 de ore și cu standardul ANSI C136.31-2010 pentru capacitate de rezistență la vibrații de 3G și elimină acumulările de apă.
    Alegeți dintr-o gamă completă de accesorii Philips de înaltă calitate, dintre șase lentile diferite pentru disiparea luminii, o clapetă, reflectoare anti-orbire totală și parțială, o protecție împotriva pietrelor și un suport cu ajustor de alunecare pentru toate instalațiile ReachElite.
    ReachElite este disponibil în trei variante: 100 W, 200 W și 300 W. Fiecare instalație include unu, două sau trei capete de 100 W care pot fi orientate independent unul de celălalt.

    Utilizări

    Fațade și structuri reprezentative de dimensiuni mari
    Fişiere de descărcat
    Imagini
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii