Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

    Informaţii despre familia de produse

    ColorBurst Powercore gen2 este un corp de iluminat cu LED-uri exterioare, de putere mare, proiectat pentru iluminat de accentuare şi local. Corpurile de iluminat standard în varianta Architectural oferă un flux luminos policrom de până la 963 de lumeni, care susţine o varietate de aplicaţii de iluminat dinamic orientat ascendent, iluminat ambiental şi iluminat decorativ.

    Benefits

    Sistem optic reproiectat, care îmbunătăţeşte calitatea luminii, amplificând uniformitatea culorilor şi capacităţile de îmbinare aferente fiecărui LED
    Gamă largă de opţiuni de accesorii Philips noi şi patru opţiuni de culoare pentru carcasă
    Uniformitate cromatică îmbunătăţită între toate instalaţiile LED din familia tehnologică Chromasync

    Caracteristici

    • Extinde personalizarea printr-o gamă largă de opţiuni de accesorii Philips noi. Suplimentar faţă de lentilele native de 8°, cinci lentile difuzoare diferite pot personaliza instalaţia să asigure unghiuri de distribuţie luminoasă de 20°, 40°, 60°, 80° şi 10° x 40° (asimetrice). Patru opţiuni pentru culoarea carcasei (negru, gri, alb şi bronz) – plus opţiunea de a adăuga un fagure, un reflector integral anti-orbire sau un reflector parţial anti-orbire – creează noi posibilităţi estetice pentru designeri şi arhitecţi.
    • Îmbunătăţeşte uniformitatea culorii între toate instalaţiile LED din familia tehnologică Chromasync. În timpul producţiei, un dispozitiv calibrat de măsurare a luminii creează un algoritm, pentru a defini o gamă cromatică comună pentru toată familiade instalaţii cu LED. Atunci când Chromasync este activat, uniformitatea culorilor între instalaţii este obţinută fără a ajusta manual punctele de culoare din fiecare instalaţie.
    • Îndeplineşte standardul ASTM G85 privind rezistenţa la eroziune şi standardul ANSI C136.31-2010, cu o capacitate de rezistenţă la vibraţii de 3G.
    • Conţine un sistem optic inovator şi reproiectat, care îmbunătăţeşte calitatea luminii de la fiecare LED, îmbunătăţind uniformitatea culorilor şi capacităţile de îmbinare a culorilor pentru fiecare corp de iluminat ColorBlast IntelliHue Powercore gen4.
    • Îmbunătăţeşte durabilitatea cu lentile noi plate, care previn infiltrarea apei în instalaţie, protejând LED-urile pe durata de viaţă a corpului de iluminat.
    • Integrează tehnologia brevetată Powercore, ce controlează puterea de ieşire către corpurile de iluminat direct din tensiunea de reţea – în mod rapid, eficient şi precis. Philips Color Kinetics Data Enabler Pro îmbină tensiunea de reţea cu datele de comandă, furnizându-le corpurilor de iluminat printr-un cablu standard unic, simplificând radical instalarea şi scăzând costul total al sistemului.

    Utilizări

    Iluminat orientat ascendent
    Iluminat de evidenţiere
    Iluminat decorativ
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Software Plugins
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii