Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

    Informaţii despre familia de produse

    ColorBurst IntelliHue Powercore aduce controlul precis al luminii colorate şi al luminii ajustabile albe de înaltă calitate în cadrul aceluiaşi corp de iluminat, pentru aplicaţii de inundare luminoasă a pereţilor exteriori şi evidenţiere. Tehnologia IntelliHue oferă un CRI de 80+ (2.700K – 4.000K), cât şi capacitatea de a nuanţa orice CCT între 2.000 K şi 10.000 K deasupra şi dedesubtul curburii corpului negru.

    Benefits

    Abordarea avansată IntelliHue vizavi de amestecarea culorilor permite generarea inteligentă de lumină colorată şi de lumină albă de înaltă calitate de la un singur corp de iluminat
    Sistem optic reproiectat, care îmbunătăţeşte calitatea luminii, amplificând uniformitatea culorilor şi capacităţile de îmbinare aferente fiecărui LED
    Gamă largă de opţiuni de accesorii Philips noi şi patru opţiuni de culoare pentru carcasă

    Caracteristici

    • Extinde personalizarea printr-o gamă largă de opţiuni de accesorii Philips noi. Suplimentar faţă de lentilele native de 10°, cinci lentile difuzoare diferite pot personaliza instalaţia să asigure unghiuri de distribuţie luminoasă de 20°, 40°, 60°, 80° şi 10° x 40° (asimetrice). Patru opţiuni pentru culoarea carcasei (negru, gri, alb şi bronz) – plus opţiunea de a adăuga un fagure, un reflector integral anti-orbire sau un reflector parţial anti-orbire – creează noi posibilităţi estetice pentru designeri şi arhitecţi.
    • Lumină albă de înaltă calitate şi lumină colorată dinamic de la acelaşi corp de iluminat – IntelliHue reprezintă o abordare avansată a tehnicii combinării culorii, care permite obţinerea unei lumini colorate inteligent şi a unei lumini albe de înaltă calitate de la acelaşi corp de iluminat. Canalele multiple de surse luminoase LED se combină pentru a produce un spectru complet de lumină controlabilă cu precizie, incluzând milioane de culori saturate, culori pastelate şi o lumină albă uniformă, având un CRI de peste 83, în intervalul 2.700 K – 4.000 K.
    • Îmbunătăţeşte uniformitatea culorii între toate instalaţiile LED din familia tehnologică Chromasync. În timpul proceselor de producţie, un dispozitiv de măsurare a luminii creează un algoritm pentru a defini o întreagă gamă cromatică pentru toată familia de instalaţii cu LED. Atunci când Chromasync este activat, uniformitatea culorilor între instalaţii este obţinută fără a ajusta manual punctele de culoare din fiecare instalaţie.
    • Îndeplineşte standardul ASTM G85 privind rezistenţa la eroziune şi standardul ANSI C136.31-2010, cu o capacitate de rezistenţă la vibraţii de 3G.
    • Oferă valori R9 care pot ajunge până la 81. Lumina roşie saturată oferă obiectelor şi suprafeţelor o culoare puternică şi bogată, ideală pentru spaţii în care ambianţa este importantă.
    • Conţine un sistem optic inovator şi reproiectat, care îmbunătăţeşte calitatea luminii de la fiecare LED, îmbunătăţind uniformitatea culorilor şi capacităţile de îmbinare a culorilor pentru fiecare corp de iluminat ColorBlast IntelliHue Powercore.

    Utilizări

    Iluminat orientat ascendent
    Iluminat de evidenţiere
    Iluminat decorativ
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Software Plugins
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii