Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

    Informaţii despre familia de produse

    Corpurile de iluminat cu LED eW Blast Powercore gen4 de înaltă performanță oferă o perdea de lumină albă de intensitate mare cu o instalare simplificată. eW Blast Powercore gen4 oferă o gamă de accesorii care permit unghiuri de distribuție luminoasă personalizabile pentru iluminat ambiental, iluminat local, perdele luminoase și iluminat razant, dar și eficiența și eficacitatea economică a tehnologiei Powercore, într-o carcasă rezistentă din aluminiu turnat sub presiune. Pentru informații suplimentare, vizitați www.colorkinetics.com/Products.

    Benefits

    Flux luminos mai mare pentru o instalație albă fixă
    Reglare de precizie a intensității luminoase până la 1%
    Set complet de accesorii pentru specificații ușoare

    Caracteristici

    Extinde personalizarea printr-o gamă largă de opțiuni de accesorii Philips noi. În plus față de lentilele native de 6°, cinci lentile difuzoare diferite pot personaliza instalația să asigure unghiuri de distribuție luminoasă de 20°, 40°, 60°, 80° și 10° x 40° (asimetric). Trei opțiuni pentru culoarea carcasei (negru, gri și alb) – plus opțiunea de a adăuga sau combina o clapetă, o protecție împotriva pietrelor, un reflector complet anti-orbire și reflector parțial anti-orbire – creează noi posibilități estetice pentru designeri și arhitecți.
    Îmbunătăţeşte durabilitatea cu lentile noi plate, care previn infiltrarea apei în instalaţie, protejând LED-urile pe parcursul duratei de viaţă a corpului de iluminat.
    Integrează tehnologia brevetată Powercore care controlează puterea de ieșire către instalații direct de la tensiunea de rețea – în mod rapid, eficient și precis. Philips Color Kinetics Data Enabler Pro îmbină tensiunea de rețea cu datele de comandă, furnizându-le instalațiilor printr-un cablu standard unic, simplificând radical instalarea și scăzând costul total al sistemului.
    Philips Color Kinetics Data Enabler Pro îmbină tensiunea de rețea cu datele de comandă, furnizându-le corpurilor de iluminat printr-un cablu standard unic, simplificând radical instalarea și scăzând costul total al sistemului.
    Reglare de precizie a intensității luminoase – Reglare uniformă a intensității luminoase până la 1% cu Data Enabler Pro opțional și interfață digitală de comandă.

    Utilizări

    Faţade ale clădirilor
    Monumente şi sculpturi
    Parcuri şi grădini
    Poduri şi structuri
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Software Plugins
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii