Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

    Informaţii despre familia de produse

    FlexElite este cel mai recent, strălucitor și flexibil membru al cunoscutei familii de produse Flex și include o reproiectare de la zero a tuturor elementelor majore, de la design până la sistemele electronice interne, precum și elemente mecanice. Am creat FlexElite pentru a răspunde provocărilor impuse de clădiri și structuri mari și neconvenționale. La baza acestuia veți găsi o construcție modulară inovatoare care vă permite să creați numărul și configurația exacte de noduri de care aveți nevoie pentru proiectul dvs. Secțiunile și cablurile de cuplare ale FlexElite se îmbină rapid și ușor, permițând o personalizare inegalabilă, imposibilă cu soluții mai puțin modulare. Cu FlexElite, dumneavoastră alegeți numărul de noduri, inclusiv lungimea și spațierea dintre acestea, care îndeplinesc cerințele exacte ale fiecărui proiect. Distanțele mai mari de funcționare și spațierea mai amplă a nodurilor vă permit să abordați și alte provocări decât cele din trecut. FlexElite IntelliHue produce milioane de culori saturate, pasteluri și lumină albă de înaltă calitate, în același corp de iluminat controlat cu precizie.

    Benefits

    Șirurile flexibile se adaptează la aproape orice structură
    Flexibilitate fără egal pentru personalizarea numărului de noduri și a spațierii
    De patru ori luminozitate mai puternică față de generația anterioară

    Caracteristici

    Instalații la scară mare – Construcția modulară specifică FlexElite înlătură limitările impuse de numărul static de noduri de pe cablurile flexibile, permițând distanțe mai lungi de funcționare și o spațiere mai mare a nodurilor.
    Flux luminos mai strălucitor – FlexElite este cel mai luminos corp de iluminat Flex disponibil, care emite peste 120 de lumeni pe fiecare nod.
    Opțiuni de patru culori – Corpurile de iluminat FlexElite au fost proiectate încă de la început cu patru canale. Alegeți IntelliHue pentru culori dinamice și lumină albă de cea mai înaltă calitate în același corp de iluminat. IntelliHue include, de asemenea, tehnologia noastră Chromasync brevetată pentru consistență cromatică excelentă.
    Randament maxim – Reglăm toate nodurile FlexElite pentru randament maxim, asigurând performanțe ridicate care depășesc cu mult corpurile de iluminat comparabile.

    Utilizări

    Iluminat IntelliHue de efect, cu distribuție directă
    Afișaj video de rezoluție mică
    Iluminat IntelliHue de exterior pentru bolți/de accent, de profil redus
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Software plugins
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii