Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii
  Închidere filtre Afişare filtre
  Afişare mai multe filtre
  Afişare mai puţine filtre
  • Produs
  • Efficacy
  • Flux luminos (lm)
  • De culoare corelată (K)
  • IES
  • Broșura

  Sortare după:

    Informaţii despre familia de produse

    Familia de aparate de iluminat TownTune, pregătită pentru spațiile urbane existente și viitoare, oferă toate inovațiile recente ale iluminatului în ceea ce privește performanța, calitatea luminii și conectivitatea. Familia Philips TownTune este alcătuită din patru membri: o variantă cu instalare centrală în vârf de stâlp, o variantă cu ștuț asimetric, o variantă care utilizează un suport de tip liră, de montare în vârful stâlpului și o variantă cu difuzor conic confort(CCB) cu instalare in vârf de stâlp. Fiecare dintre aceste variante poate fi personalizată cu ajutorul unei varietăți de forme diferite pentru carcasă și al unui inel decorativ opțional care este disponibil în două culori(excluzând varianta CCB). Având aceste opțiuni la dispoziție, puteți să creați propria semnătură de iluminat oferind o identitate distinctivă cartierelor și orașelor. Familia de aparate de iluminat este echipată, de asemenea, cu sistemul "Service Tag" (eticheta de service) Philips, prevăzut cu cod QR care simplifică lucrările de instalare și întreținere și permite să vă creați propria bibliotecă digitală de materiale de iluminat și piese de schimb. TownTune folosește, de asemenea, platforma de iluminat optimizată Philips Ledgine, care vă asigură că lumina de pe strada dumneavoastră are întotdeauna nivelul și direcția corespunzătoare. În plus, datorită caracteristicii SR (System Ready), TownTune este pregătit pentru viitor și acceptă asocierea cu aplicații software de control al iluminatului, atât simple, autonome, cât și avansate, precum Interact City.

    Benefits

    Oferă confort vizual și experiențe de iluminat confortabil în spațiile urbane prin intermediul difuzorului său proiectat special.
    Designul simplu și pur face posibilă integrarea acestuia în diferite medii urbane, iar opțiunea de personalizare prin intermediul unei game largi de accesorii permite orașelor să creeze o semnătură unică, care, de asemenea, poate deveni parte din peisajul urban pe timp de zi.
    Dispune de o acoperire largă a aplicațiilor și oferă performanțe excelente prin utilizarea celei mai noi platforme LED Ledgine și prin oferirea accesului la o gamă largă de distribuții ale luminii.
    Pregătit pentru a fi conectat cu sisteme de control al iluminatului și aplicații software, prin echiparea cu soclul SR(System Ready).
    Echipat cu sistemul de identificare “Service Tag” bazat pe coduri QR, care face fiecare aparat de iluminat identificabil in mod unic și oferă informații referitoare la mentenanță, instalare și piese de schimb.

    Caracteristici

    Cost optimizat al proprietarului sistemuluide iluminat și opțiune de CLO (Flux luminos constant)
    Calitate excelentă a luminii oferită deplatforma optimizată Philips Ledgine, cu opțiune suplimentară de optimizare în L-Tune
    Selecție de forme diferite pentru carcasă (con, dom), opțiune de inel decorativ și culoare (transparent și auriu)
    Compatibilitate la asociere cu controlerele autonome pentru iluminat, cum ar fi LumiStep, DynaDimmer și LineSwitch, precum și cu sisteme și aplicații de software avansate, ca de exemplu Interact City
    Gamă largă de pachete de fluxuri luminoase, de la 1.200 până la 10.000 de lumeni
    Variante de temperaturi de culoare: 3000 K (alb cald) sau 4000 K (alb neutru)
    Durată mare de viață de 100.000 de ore la minimum L85
    Acces la aparataj prin deschiderea capacului din partea superioară a aparatului de iluminat
    Potrivit pentru instalații noi și vechi
    Rezistent la vandalizare (IK10) și protecție ridicată împotriva prafului și a apei (IP66)

    Utilizări

    Zone urbane și rezidențiale
    Piste pentru biciclete, trotuare și treceri pentru pietoni
    Centre de orașe și piețe
    Parcări auto
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Software plugins
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii