Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

    Informaţii despre familia de produse

    Vaya Linear LP este un corp de iluminat linear, de exterior, foarte subțire, pentru aplicații de iluminat razant de nivel jos, cu fascicul luminos lat de 120° sau sistem optic eliptic 28° x 84°. Forma sa subțire este ideală pentru aplicații în spații restrânse, cu distanță sau înălțime de instalare permisă limitată. Corpul de iluminat robust Vaya Linear LP G2 oferă o varietate de opțiuni de lumină colorată și albă CCT, cu opțiuni de control statice, de tip pornit/oprit sau dinamice, conforme standardului DMX-512. Designul discret cu sursă de alimentare integrată și conectori etanși la apă permit o cablare simplă, rapidă și fiabilă.Pentru mai multe informații, vizitați www.colorkinetics.com/vaya/linear-lp-g2-white/.

    Benefits

    Adecvat pentru aplicații discrete și în spații restrânse (la interior și exterior)
    Instalare rapidă și ușoară
    Facilitează aplicațiile de iluminat razant de nivel jos sau iluminatul bolților la exterior

    Caracteristici

    Cu sistemul său optic în miniatură personalizat, Linear LP este ideal pentru spații și distanțe mici.
    Simplu - Procesează direct o tensiune de intrare de 100 până la 240 V CA, într-o carcasă subțire, eliminând nevoia de utilizare a unor surse de alimentare externe, mari, de joasă tensiune și restricțiile impuse de cablajele aferente, permițând o flexibilitate și ușurință de instalare mai mare.
    Controlul opțional pornit/oprit sau DMX-512 permite reglarea intensității luminoase și controlul dinamic prin intermediul protocoalelor standard din domeniu care permit configurarea ușoară și integrarea de sisteme terțe.
    Seria Vaya Linear oferă două lungimi diferite și unghiuri de distribuție luminoasă largi sau eliptice, o gamă de patru temperaturi de culoare, de la caldă 2700 K la rece 5000 K, o gamă monocolor variată și suporturi de montaj reglabile, fiind o cutie de instrumente versatilă pentru o gamă diversă de aplicații de iluminat linear pentru interior și exterior.
    Carcasa din aluminiu anodizat, sticla călită, gurile de evacuare pentru egalizarea presiunii și clasa de protecție la exterior IP66 asigură rezistența acestui produs în condiții de exterior dificile, în timp ce conectorii etanși la apă asigură instalarea fiabilă și rapidă.

    Utilizări

    Iluminatul bolților la exterior
    Iluminat razant de nivel jos
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Software plugins
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii