Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

    Informaţii despre familia de produse

    Vaya Free Form este un corp de iluminat liniar, flexibil, compact și ascuns, pentru iluminarea bolților drepte sau curbe, aplicațiilor încastrate și nișelor. Vaya Free Form oferă lumină albă uniformă pe lungimi de funcționare de până la 10 m (32,8 picioare). Pentru interior, corpul de iluminat poate fi tăiat și reconectat cu ușurință, putând fi instalat de-a lungul spațiilor dificil de luminat, fără lipire sau alte instrumente necesare. Pentru exterior, corpul de iluminat poate fi tăiat și etanșat din nou pentru a-și păstra gradul de protecție IP66.Pentru mai multe informații, accesați www.colorkinetics.com/vaya/.

    Benefits

    Cu un grad de protecție IP40, respectiv IP66, Vaya Free Form este potrivit atât pentru interior, cât şi pentru exterior.
    Este disponibil în temperaturi de culoare standard de 3000 K și 4000 K. De asemenea, puteţi regla temperatura de culoare în funcţie preferinţele dumneavoastră: 2200 K, 2700 K, 5000 K sau 6500 K.
    Ambele versiuni, de interior și de exterior, pot fi tăiate la orice lungime, la intervale de 62,5 mm (2,5 țoli)

    Caracteristici

    Încorporat într-o carcasă rezistentă din silicon. Cu un grad de protecție IP40, respectiv IP66, Vaya Free Form este potrivit atât pentru interior, cât şi pentru exterior.
    Carcasa din silicon dispune de laturi opace și de o lentilă mată, oferind un fascicul luminos constant de 120° pe întreaga lungime a benzii LED și direcționând lumina acolo unde doriți. Dimensiunea mică și distanța scurtă asigură distribuirea luminii într-un mod uniform și minimizează umbrele soclurilor.
    Cu o toleranță de 3 SDCM, nu există aproape nicio diferență de culoare între corpurile de iluminat Vaya Free Form. Prin urmare, dacă vreți să înlocuiți un corp care nu mai este funcțional cu unul nou, diferența va fi insesizabilă pentru ochii dumneavoastră.
    Este disponibil în temperaturi de culoare standard de 3000 K și 4000 K. De asemenea, puteţi regla temperatura de culoare în funcţie preferinţele dumneavoastră: 2200 K, 2700 K, 5000 K sau 6500 K.
    Opțiunile de montaj asigură o instalare precisă pe aproape orice tip de suprafață, astfel încât LED-urile vor rămâne stabile. Șina din aluminiu asigură un montaj drept, în timp ce clemele de fixare din policarbonat sunt ideale pentru poziționarea de la nivelul curbelor.

    Utilizări

    Corp de iluminat ascuns și flexibil pentru bolți, montaj încastrat și nișe.
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Software plugins
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii