Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

    Informaţii despre familia de produse

    Graze este un corp de iluminat linear, de exterior, de înaltă performanță, conceput pentru a evidenția caracteristicile arhitecturale, de la texturile de suprafață și detaliile de stucatură până la arcade și ferestre. Graze IntelliHue utilizează tehnologia Philips Color Kinetics IntelliHue pentru a produce milioane de culori saturate, pasteluri și lumină albă de înaltă calitate, într-un singur corp de iluminat controlabil, cu precizie. Lungimile multiple ale aparatelor de iluminat și unghiurile de distribuție luminoasă permit o gamă largă de aplicații de iluminare a fațadelor sau a suprafețelor. Carcasa cu profil redus, cablajul cu conectori, intervalul de putere de intrare universal și alimentarea directă de la tensiunea de rețea permit instalarea și utilizarea ușoară a corpurilor de iluminat Graze. Pentru mai multe informații, vizitați www.colorkinetics.com/ls/IntelliHue/ColorGraze-Powercore/.

    Benefits

    Este disponibil cu patru lungimi standard (1 ft, 2 ft, 3 ft și 4 ft) și cinci unghiuri de distribuție luminoasă standard 9° x 9°, 10° x 60°, 15° x 30°, 30° x 60° și 60° x 30°
    Canalele multiple ale surselor de lumină cu LED se combină pentru a produce un spectru complet de lumină controlabilă, de precizie
    Îmbunătățește uniformitatea culorii între toate corpurile de iluminat cu LED din familia tehnologică Chromasync

    Caracteristici

    Integrează tehnologia brevetată Powercore, ce controlează puterea de ieșire către corpurile de iluminat direct de la tensiunea de rețea – în mod rapid, eficient și precis. Philips Color Kinetics Data Enabler Pro îmbină tensiunea de rețea cu datele de comandă și le furnizează corpurilor de iluminat printr-un cablu standard unic, simplificând radical instalarea și scăzând costul total al sistemului.
    Graze oferă ani de zile de utilizare fiabilă, în condiții dificile. Graze sporește și mai mult fiabilitatea, oferind o protecție sporită împotriva coroziunii, deoarece este în conformitate cu standardul ASTM B117 pentru rezistență la coroziune de peste 1.500 de ore și cu standardul ANSI C136.31-2010 pentru capacitate de rezistență la vibrații de 3G și elimină acumulările de apă.
    Funcționează perfect cu toată gama de controlere Philips Color Kinetics, inclusiv cu Light System Manager, Video System Manager, Video System Manager Pro, iPlayer 3, Antumbra iColor Keypad și ColorDial Pro—precum și cu controlere de la producători terți.

    Utilizări

    Interior: cluburi de noapte, baruri, hoteluri, cazinouri, biserici, magazineExterior: fațade, suprafețe, structuri
    Fişiere de descărcat
    Leaflets
    Imagini
    Software plugins
    Instrumente aferente
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    • Bifaţi un produs pentru a-l adăuga
      
    Bifaţi un produs pentru a-l adăuga

    Vezi de unde poți

    cumpăra


    Găsiţi cel mai apropiat distribuitor sau partener
     

    Imagine cu harta lumii