Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Capitolul următor al
  iluminatului urban

  Studiile City.People.Light

  Lăsaţi lumina să vă inspire. Studiile City.People.Light reprezintă o evaluare a progreselor recente şi viitoare în domeniul iluminatului urban. În colaborare cu arhitecţi, urbanişti şi lideri de creaţie, explorează cum vor arăta şi vor trăi oraşele în viitor.

   

  Ultimele constatări ale programului de studiu sunt publicate într-o carte care conţine interviuri cu specialişti, tendinţele cheie şi conceptele de iluminat inspirate descoperite în cadrul atelierelor noastre Create the Livable City (Creaţi oraşe pentru viaţă).

   

  O scurtă privire asupra acestei colecţii revoluţionare va reliefa destinul oraşelor europene, din punct de vedere sociocultural dar şi din perspectiva iluminatului urban.

   

  Căutaţi cartea cu studiile City.People.Light 2014 în librăriile de specialitate din lume, cumpăraţi-o de pe Amazon.com sau răsfoiţi versiunea cine-carte. Verificaţi şi în secţiunea cu fişiere de descărcat de mai jos.

  Schiţă din cartea de studiu city.people.light

  Interviuri cu experţi

   

  Sunteţi pregătiţi pentru câteva informaţii? Cartea conţine dialoguri cu gânditori de vază, experţi din domeniu şi profesionişti de vârf în designul urban, arhitectură şi urbanism.

  Interviu cu un expert

  Matricea Urban Futures

   

  Prezentarea matricei Urban Futures: instrumentul de referinţă pentru întregul program city.people.light. Aflaţi mai multe despre acest dispozitiv analitic practic şi cum îl puteţi folosi pentru a defini strategia proprie pentru iluminat.

  Un expert explică matricea urban futures

  Ateliere  

   

  Aflaţi mai multe despre conceptele de iluminat elaborate în atelierele Create the Livable City (Creaţi oraşe pentru viaţă). Aceste evenimente au fost organizate în cinci oraşe europene diferite, cu participarea unora dintre cei mai notorii urbanişti şi arhitecţi peisagişti din Europa.

  O femeie desenează o schiţă în cadrul unui atelier

  Marco Bevolo

   

  Marco este expert în proiectare strategică, studii de sociologie umană şi viitorul urban. Este fondatorul companiei Marco Bevolo Consulting şi a lucrat ca Director la sediul central Philips Design din Olanda.

   

  A ţinut prelegeri la Wharton Business School, Temasek Polytechnic Singapore, Istituto Europeo di Design, Fashion Institute Arnhem şi la Universitatea din Tilburg, Olanda.

   

  Printre numeroasele sale realizări se numără două premii pentru cea mai bună lucrare prezentată la ESOMAR şi un Premiu pentru excelenţă Emerald Literati. Este membru al Asociaţiei Futuriştilor Profesionali.

  Autorii cărţii
  Tapio

  Tapio Rosenius

   

  Tapio a fondat Lighting Design Collective, o companie specializată în soluţii de iluminat arhitectural şi lucrări de artă prin lumină, având un portofoliu integrat unic care include servicii revoluţionare, precum creaţia de conţinut digital, dezvoltarea de software pentru iluminat şi strategii de proiectare. Compania are sedii în Madrid, Londra & Helsinki şi desfăşoară activităţi la nivel global prin intermediul unei reţele de colaboratori.

  De origine din Finlanda, Tapio este un designer şi artist ale cărui lucrări au fost realizate în peste 25 de ţări, fiind recunoscute prin numeroase premii din domeniul proiectării de sisteme de iluminat şi artistic.


  Tapio deţine o diplomă Master of Science de la Universitatea UCL Bartlett, Londra şi o diplomă Medianomi in Lighting Design de la TTVO, Finlanda. Ţine constant prelegeri la diferite academii de arhitectură şi design şi la evenimente profesionale.