Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Participaţi la 
  sărbătoarea internaţională
  a iluminatului urban

  Concursul cu premii City.People.Light

  Concursul cu premii City.People.Light a fost iniţiat în 2003 de Philips şi LUCI pentru a recompensa proiectele de iluminat urban care urmăresc să recreeze caracterul uman al mediului urban cu ajutorul luminii şi explorează metodele de optimizare a sustenabilităţii şi de îmbunătăţire a calităţii vieţii în oraşe.
  Prin recompensarea şi promovarea oraşelor, a proiectanţilor de sisteme de iluminat, a urbaniştilor şi arhitecţilor din întreaga lume care împărtăşesc această viziune a iluminatului urban, competiţia City.People.Light susţine efortul global de îmbunătăţire a sustenabilităţii şi a calităţii vieţii urbane.

  Urmăriţi videoclipul pentru concursul City.People.Light din 2014

   

  Vedeţi câteva dintre proiectele extraordinare care au participat la ediţia din 2014 a concursului City.People.Light.

  Urmăriţi ceremonia concursului city.people.light din 2013

  De ce să participaţi la concurs?

   

  Acest concurs nu se rezumă la premiile acordate – veţi avea oportunitatea de a vă prezenta lucrările la nivel internaţional şi multe altele. Reprezentanţii celor trei proiecte câştigătoare:

   

  • Se vor întâlni cu 100 reprezentanţi municipali din întreaga lume cu ocazia evenimentului Annual LUCI
  • Proiectele lor vor fi promovate şi prezentate în cadrul ceremoniei de premiere, pe site-urile web Philips şi LUCI, pe canalele noastre de socializare şi în presa din domeniu
  • Vor participa la conferinţele desfăşurate în cadrul întâlnirii Annual LUCI şi vor face schimb de experienţă cu colegii lor din domeniu.
  Oameni la cina festivă găzduită de municipalitatea din Guangzhou
  În plus, primele 20 de proiecte vor fi promovate în videoclipul anual al concursului city.people.light. Vor fi promovate pe peretele de participare, în cadrul ceremoniei de premiere, împreună cu numele urbaniştilor, în faţa a aproximativ 100 de reprezentanţi municipali din întreaga lume.

  Câştigătorii concursului cu premii din 2014

  Oraşul Leipzig din Germania a primit premiul cel mare pentru regenerarea urbană a Richard-Wagner-Platz în cadrul celei de-a 12-a ceremonii anuale City.People.Light, pe 7 noiembrie 2014 din Dubrovnik, Croaţia. Proiectul sistemului de iluminat a fost realizat de biroul de proiectare de sisteme de iluminat Licht Kunst Licht Bonn/Berlin care a fost de asemenea premiat.

   

  Citiţi mai multe

  Premiul People’s Choice

  Premiul People Choice reprezintă o categorie nouă, unde publicul poate vota pentru proiectul de iluminat urban favorit. În competiţia pentru acest nou premiu intră primele 16 proiecte înscrise în competiţia City.People.Light care sunt selectate de un juriu profesional independent.

   

  Votul dumneavoastră contează – spuneţi-ne care este proiectul dumneavoastră de iluminat urban preferat.

  Votul pentru premiul People Choice începe în luna august 2015.

  Multe proiecte concurente într-o singură imagine