Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Evenimentul educativ
  al anului dedicat luminii

  Atelierul Create the Livable City

  Alăturaţi-vă noii generaţii de experţi în iluminat. Atelierul Create the Livable City (Creaţi oraşe pentru viaţă) este un eveniment anual care reuneşte arhitecţi, urbanişti şi proiectanţi de sisteme de iluminat în scopul dezbaterii şi schimbării rolului iluminatului în dezvoltarea urbană.

   

  Atelierele au reuşit deja să aducă la un loc 150 de arhitecţi, urbanişti şi reprezentanţi municipali în cadre complet diferite cu ocazia atelierelor de co-proiectare din Europa.

  Atelierul dedicat oraşelor pentru viaţă din Copenhaga organizat de Philips

  Urmăriţi videoclipul pentru atelierul din 2014


  Vedeţi punctele principale de pe agendă privind conceptele şi instalaţiile de iluminat dezbătute cu ocazia atelierului nostru Create the Livable City 2014 din Berlin.

  La ce să mă aştept?

   

  Atelierul ne permite să vedem viitorul Europei urbane prin ochii urbaniştilor. Participanţii sunt provocaţi să vizualizeze, să creeze şi să implementeze un concept de iluminat în cadrul unei instalaţii prototip, folosind matricea Urban Future pe post de instrument de ghidare.

  Formatul include de obicei:

  · Un seminar de studiu

  · O discuţie de grup

  · Un atelier practic

  · Un prototip de proiectare

  · O prezentare a instalaţiilor prototip susţinută de participanţi.

  Persoane în timpul unui experiment cu lumină cu ocazia unui atelier pentru iluminat din Bratislava

  Matricea Urban Futures

   

  Matricea Urban Future este un instrument practic care vă ajută să definiţi strategia de iluminat şi include scenarii de iluminat diferite. Matricea planifică factorii socioculturali în funcţie de strategiile oraşului, după care prezintă 16 scenarii Urban Futures posibile. Acestea ilustrează 16 evoluţii posibile ale oraşelor în viitor.

  Un expert explică matricea urban futures

  Participaţi la următorul atelier Livable City 2015

   

  Următorul nostru atelier va fi organizat în vara anului 2015, în Paris. În cazul în care doriţi să participaţi, contactaţi reprezentantul dumneavoastră local Philips. Pentru mai multe informaţii privind atelierul şi programul, vizitaţi site-ul nostru web Create the Livable City.

  Un grup mare de persoane discută în faţa unei clădiri iluminate frumos din Turnhout, Belgia, cu ocazia unui atelier organizat de Philips