Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Recunoaşterea oraşelor

  care îmbunătăţesc viaţa
  cu ajutorul luminii

  Programul City.People.Light

  Programul City.People.Light este o platformă deschisă care studiază, demonstrează şi schimbă rolul iluminatului urban din viitor împreună cu profesionişti din domeniul iluminatului, pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor din întreaga lume.

   

  A fost lansată în 1996 sub forma unui proiect de cercetare care a evidenţiat potenţialul promiţător al utilizării luminii în mediile urbane. Constatările au inspirat mulţi profesionişti din domeniul iluminatului să dezvolte concepte de iluminat noi şi incitante.

   

  Astăzi, multe dintre aceste concepte transformă aspectul şi impresia oraşelor pe timpul nopţii. Programul colaborează în continuare cu profesionişti în domeniul iluminatului din întreaga lume, susţinând proiectele creative şi explorând relaţia dintre oraş, oameni şi lumină.

   

  De exemplu, în fiecare an, cu ocazia ceremoniei city.people.light sunt premiate proiectele de iluminat de exterior care au reuşit să îmbunătăţească cel mai mult viaţa cetăţenilor.

  City.People.Light


  Programul conţine elemente diferite

   

  Servicii & instrumente pentru iluminatul urban

   

  Sculptaţi oraşul cu ajutorul luminii. Noi furnizăm toate produsele şi instrumentele de care aveţi nevoie pentru a proiecta ideile deosebite de iluminat urban şi arhitectural şi serviciile necesare pentru le pune în practică.

  Piaţă iluminată frumos la Geneva, Elveţia cu soluţii de iluminat urban de la Philips

  Cazuri