Vizitați acum site-ul web Philips lighting. O variantă localizată este disponibilă pentru dvs.
Sugestii

  Philips îţi
  răsplătește fidelitatea

  1 martie – 31 mai 2016

  Participă la campanie!

   

  Participă la campanie și iluminează-ţi casa cu sistemele inteligente Philips. Cumpără surse de iluminat Philips (LED, Compact Fluorscent Integrate, Halogen) în perioada 1 Martie 2016 - 31 Mai 2016 şi câştigă premii din gama HUE Iluminat intelligent

  Mecanismul campaniei promoţionale:


  Cumpără surse de iluminat Philips LED, Halogen și Compact Fluorescent integrate de la un distribuitor autorizat în perioada 01 Martie 2016 - 31 Mai 2016. Pentru fiecare achiziţie de surse de iluminat Philips participante la campanie în valoare de minimum 1000 lei fără TVA pe întregul parcurs al campaniei promoţionale vei primi câte o “etichetă promoţională” LED. Alege unul din premiile campaniei în funcţie de numărul de etichete promoţionale colectate.
  Premii Campanie

  Câştigă premii Philips HUE


  Philips Hue combină becurile Led strălucitoare și eficiente energetic cu tehnologia intuitivă fără fir și controlul inteligent mobil într-un sistem de iluminat unic și conectat. Dă frâu liber imaginaţiei și vei schimba pentru totdeauna modul în care controlezi și experimentezi lumina în casa ta.